Black Friday 2014

Категории
Видео ревюта

До колко хардуера е от значение при Android

on 14 Jun 2014
Многократно ми се е случвало да влизам в спорове относно избор на телефон и таблет. И някак си все...
Виж клипа
Виж всички
Публикувано от в Новини на 28 Ноември, 2014 . 0 Коментари.

Какво е Black Friday?

Black Friday или Черен петък е ден, в който търговците правят неустоими промоции на своите клиенти. Практиката идва от американския пазар, където този ден се отбелязва след Денят на благодарността. Счита се, че от този ден започва голямото пазаруване за наближаващия Коледен и Новогодишен сезон.

Кои магазини ще участват?

В България тази практика стартира от миналата година, като беше въведена от онлайн магазина eMAG, които със своята мощна компания разтърсиха пазара. През 2014 година вече към  Black Friday и така наречения Cyber Monday се присъединяват и други фирми в, както и големите вериги като Технополис, Техномаркет. Дата на провеждане на деня със специални предложения е 28.11.2014. Нашата фирма като една водещите на пазара на IT техника също е част от голямото намаление и разбиващите промоции. Разликата между нас и нашите конкуренти е, че докато те правят промоции днес, ние се стараем да поддържаме атрактивни условия и ниски цени през цялата година. GigaComp.BG ще ви предложи по-нови и по-актуални модели на артикулите си, които не са само съсредоточени в ниския ценови клас. Причините да предпочетете нас са добрите цени, гарантираният произход на стоките ни, гаранционното обслужване от оторизирания сервиз и не на последно място - добрата обратна връзка. Магазинът ни обслужва цяла България, като клиентите от Стара Загора получават 100% безплатна доставка на всички стоки и по-специални условия.

Какво ви предлагаме ние на този Черен петък?

От днес започваме серия от промоции до Нова година. Не пропускате актуалните промоции на нашия Black Friday и Cyber Monday валидни до 30.11.2014. Разгледайте нашите предложения от тук.

 

- Неограничен избор

- Истински намаления от реалните цени

- Осигурени количества

- Гарантирано сервизно обслужване

Тагове: 2014, Black Friday, промоции Последна промяна: 28 Ноември, 2014

Коментари

Напиши мнение

Leave a Reply

* Име:
* E-mail: (Не е видим)
   Страница: (Напиши адреса с http://)
* Коментар: