Нови модели SSD, RAM памети и видео карти

Категории
Видео ревюта

До колко хардуера е от значение при Android

on 14 Jun 2014
Многократно ми се е случвало да влизам в спорове относно избор на телефон и таблет. И някак си все...
Виж клипа
Виж всички
Публикувано от в Новини на 10 Октомври, 2014 . 0 Коментари.

През изминалия летен сезон увеличихме драстично предлагането на лаптопи и таблети, покрихме съществена част от избора на пазара, направихме много промоции и раздадохме подаръци. Със започването на есента и по-хладните дни, решихме да предложим и продукти насочени не само към потребителите на мобилни компютри, направихме категория Компоненти и ето какво по-интересно можем да намерим в нея:

Нови модели SSD, RAM памети и видео карти

Solid State Drive или по-известни като SSD - твърдите дискове, които изключител

но много нашумяха през последните години, най-вече заради своята производителност, поради липсата на механични въртящи се части в тях. Бих ги препоръчал на всеки, който решил да прави ъпгрейд на компютъра си, дори бих му препоръчал да започна именно от тук. Какво можете да намерите в магазина ли - ами сега избора ни се свежда до 2 производителя Samsung и Corsair, като имате възможност да избирате в диапазона от 120 GB до внушителния 1TB. Цените са приемливи и тук е мястото да вметнем, че един от най-търсените модели на Samsung, а именно 120 GB от серията 840 EVO е на промоция в следващите две седмици.

Друго интересно в категорията са оперативните RAM памети. Имаме около 50 предложения от 2 до 32 GB. Тук марката е само Corsair. Паметите са DDR2, DDR3, DDR3L (low voltage) и обръщам внимание – за първи път България DDR4. Можете да избирате измежду цели 6 модела при това. Работят с честота от 2666 до 2800 MHz и са в комплекти по 4. Цената обаче тук си е високичка, но и няма как при положение, че в крайна сметка става дума за нова технология и изключителна производителност.

И на края, ако сте започнали да ъпгрейдвате своя поостарял компютър, какво друго ви трябва освен една хубава видеокарта?! Имате избор от 10 производителя и много, ама много параметри. Тук няма да се спирам на качествата на определени модели, смятам че всеки геймър може сам да прецени, какво точно ще бъде най-доброто за него. Аз мога да препоръчам нещо прилично, на прилична цена, понеже много рядко ми се случва да се докосвам до игри, а когато се случва, те най-често не са с особено сериозни графични изисквания. Затова оставям коментара на геймърите тук.

Е нашият екип се надява, че ще намерите каквото търсите и ще се радваме, ако сме били полезни!

Тагове: видео карти, RAM памети, ssd Последна промяна: 11 Октомври, 2014

Коментари

Напиши мнение

Leave a Reply

* Име:
* E-mail: (Не е видим)
   Страница: (Напиши адреса с http://)
* Коментар: