598,80 лв.

Без ДДС: 499,00 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
Безплатна
Код на продукта:
P530
Марка:
Nikon

Описание

Доближете се до действието повече отколкото някога сте очаквали, с 16-мегапикселовия COOLPIX P530 със супер увеличение. Снимайте отдалечени обекти с фини детайли посредством невероятното 42-кратно оптично увеличение, което може да се увеличи до 84-кратно чрез Dynamic Fine Zoom¹, и композирайте прецизно снимките чрез вградения електронен визьор. Споделянето също е лесно чрез опционалния Wi-Fi адаптер².
 
Снимайте качествени Full HD филми с голяма стабилност благодарение на VR (намаляване на вибрациите) с преместване на оптичен елемент, което неутрализира заклащането на фотоапарата дори ако снимате от движещ се автомобил. Бъдете винаги готови да улавяте бързото движение или рязко сменящи се изражения на лицето чрез високоскоростно непрекъснато снимане със скорост до 7 кадъра/сек.
 
С COOLPIX P530 прецизността и ефективността са на върховете на пръстите ви.
 
 
Обектив NIKKOR с 42-кратно оптично увеличение
Бъдете винаги в центъра на действието, улавяйте всеки детайл с 42-кратно оптично увеличение, разширяемо до 84-кратно с Dynamic Fine Zoom¹.
 
16-мегапикселов CMOS сензор със задно осветяване
Тук всеки пиксел получава повече светлина и сензорът за изображения осигурява улавяне на фините детайли за по-чисти и по-ясни снимки.
 
Усъвършенствано VR (намаляване на вибрациите) с преместване на оптичен елемент
Намаляването на вибрациите (VR) неутрализира заклащането на фотоапарата за постигане на отчетливи изображения дори при пълно увеличение, а Активният режим осигурява стабилност при снимане по време на движение.
 
7,5-сантиметров/3,0-инчов LCD дисплей с 921 000 точки
Наслаждавайте се на широк ъгъл при гледане на големия дисплей с противоотразяващо покритие и регулиране на яркостта за ясна видимост дори при ярка слънчева светлина.
 
Електронен визьор
Превключете към електронния визьор за по-прецизно композиране или поради лични предпочитания. Когато гледате през визьора, стойката ви е по-стабилна и заклащането на фотоапарата е по-малко.
 
Специализирани сценични режими
Сценичните режими, персонализирани за голямо увеличение, предлагат автоматични настройки за супер телефото изображения, които се улавят трудно, като наблюдаване на птици или снимки на Луната с висок контраст.
 
Full HD филми
започвайте незабавно да записвате при 1080/60i чрез специалния бутон за запис на филм. Превключвайте лесно между формати NTSC (60i/30p) и PAL (50i/25p).
 
Алгоритъм за интелигентно АФ
подобрено детектиране на фокуса при слаба светлина, бързо и прецизно заключване върху обекта. „Пикингът“ при ръчно фокусиране очертава в бяло ръбовете на зоната за фокусиране и можете да регулирате интензивността за по-фините детайли.
 
Автоматичен HDR режим
фотоапаратът автоматично комбинира две снимки, направени при различни експозиции, по време на едно задействане на затвора, като създава единично изображение с голям динамичен диапазон и богата градация на цветовете.
 
Снимане в режим макро
близките планове с фини детайли са гарантирани при снимане в режим макро от разстояние само 1 см – перфектно за снимки на сцени от природата.
 
Лесна панорама 360°/180°
уловете разкошната сцена в цялата й красота, като наклоните вертикално или завъртите хоризонтално фотоапарата, за да създадете динамични панорами.
 
Бутон за функции (Fn) с възможност за потребителска настройка
задайте често използваните функции на функционалния бутон, което ви осигурява бърз достъп до настройки като непрекъснато снимане, ISO чувствителност, режим с избор на АФ зона, баланс на бялото или измерване на експозицията. Настройките могат да бъдат променяни чрез операция с едно докосване.
 
Разширени функции за филми
правете снимки, докато записвате филми, използвайте автоматичното фокусиране и оптичното увеличение, когато записвате, и изтривайте нежеланите видео клипове, като редактирате филмите във фотоапарата.
 
Високоскоростно непрекъснато снимане
улавяйте бързо сменящите се изражения на лицето или бързото движение чрез непрекъснато снимане на до 7 кадъра със скорост 7 кадъра/сек или до 200 кадъра при 1 кадър/сек.
 
Диск за избор на режим
наслаждавайте се на бърз достъп до ръчните настройки на експозицията (P/S/A/M) и потребителски режим за незабавно извикване на предпочитаните настройки на фотоапарата.
 
21 сценични режима
вашият фотоапарат оптимизира автоматично настройките си за често използваните стилове, ефекти и места при фотографиране. Лесно е да изберете режим, който отговаря на ситуацията на снимане, за да получавате лесно великолепни резултати.
 
АФ с намиране на целта
осигурете си бързо и прецизно автоматично фокусиране, тъй като фотоапаратът автоматично идентифицира обекта и фокусира върху него, с което ви гарантира чисти и ясни снимки.
 
Меню за ретуширане
направете избор от широката гама филтърни ефекти, за да усилите въздействието на снимките си, след като са направени, включително „Портрет“, който превръща фона в монохромен, за да подчертае обекта, и „Фото илюстрация“, който увеличава рязкостта на краищата и прави изображението да изглежда като постер или илюстрация.
 
EXPEED C2
бързата и мощна система на Nikon за обработка на изображенията предлага скоростна работа с висока чувствителност и оптимално качество на изображението.
 
Nikon Image Space
всички потребители на Nikon могат да използват 20 ГБ пространство за безплатно онлайн съхранение в облак чрез нашия специализиран сайт за съхранение и споделяне на изображения Nikon Image Space. 

Спецификация

Характеристики
HDMI изход - 30 кадъра/сек.
Ефективна матрица 16.1MPx
Макс.резолюзия 4608 x 3456
Сензор за изображения 1/2,3-инчов, тип CMOS; общ брой пиксели приблиз. 16,76 милиона
Батерии USB
Дисплей 7,5-сантиметров (3-инчов), приблизително 921
Фокусно разстояние Да
Цифрово увеличение 14 елемента в 10 групи (4 ED елемента на обектива)
f/-число 4,3-180 мм (зрителен ъгъл, еквивалентен на този при обектив 24-1000 мм при формат 35 мм [135])
Оптично увеличение 42x
Светкавица SD/SDHC/SDXC
Видео клипове Механичен и CMOS електронен затвор
Конструкция на обектива f/3-5,9
Запис на звук Да
Намаляване на вибрациите До 4 пъти (зрителен ъгъл, приблизително еквивалентен на този при обектив 4000 мм при формат 35 мм [135])
Памет 000 точки; широкоъгълен TFT LCD с противоотразяващо покритие и 5-степенно регулиране на яркостта
Намаляване на размазването от движение Преместване на оптичен елемент в обектива
Автоматично фокусиране Засичане на движение (неподвижни изображения)
ISO АФ с детекция на контраст
Затвор Auto,
Поддържани езици Да
Интерфейс Full HD 1920 x 1080
Max.Резолюция на клипа 1/4000 * -1 сек 1/4000 * -15 сек (когато ISO чувствителността е настроена на 100 в режим M). * Когато за стойност на диафрагмата е зададено f/6,6 - f/8,3 (широкоъгълния край на диапазона)
Скорост на затвора 100-1600. ISO 3200, 6400
Слот за карта памет 56MB
Гаранция Да

Мнения (1)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: