За нас

За магазина

Онлайн магазинът GigaComp е собственост и запазена марка на Гига Груп ЕООД. Магазинът обслужва цялата страна и е специализиран в продажбите на едро и дребно на компютърна и мобилна техника. 

Предлагаме пълната гама от модели на всички лаптопи и таблети от българския пазар. При нас ще намерите също и компютри, смартфони, монитори, фотоапарати, видеокамери, GPS навигации, MP3 плеъри, принтери.

Гаранция за най-добра цена -  ако в рамките на деня, ни посочите друг български онлайн магазин с по-конкурентна от нашата цена или получите по-добра оферта - обадете ни се! Най-добрата цена е при нас и ще я получите!

GigaComp.bg - гигантско разнообразие от лаптопи и таблети!

 

За фирмата

Гига Груп ЕООД е дружество, което понастоящем се занимава с търговия и сервиз на компютърна и мобилна техника, реклмна и дизайнерска дейност, изработка и поддръжка на уебсайтове. Фирмата има амбицията да се наложи като лидер и еталон в тези области. При нас работят висококвалифицирани специалисти с богат опит, които винаги с радост са готови да помогнат и да консултират нашите клиенти. Ние работим изцяло със свободен софтуер и наша мисия е популяризирането и безплатното му разпространение.

Адрес: гр. Стара Загора 6000, ул. Старозагорско въстание №18
ЕИК: 202854738
МОЛ: Димитринка Георгиева