Новинарски блог

Категории
Видео ревюта

До колко хардуера е от значение при Android

on 14 Jun 2014
Многократно ми се е случвало да влизам в спорове относно избор на телефон и таблет. И някак си все...
Виж клипа
Виж всички

Публикувано от в Новини на 16 Декември, 2015 .
Наближават празници и сега е чудесния момент да направим подарък за себе си, за близкия ни човек, приятел или колега в офиса. Изборът на подарък никога не е бил лесен и докато едни предпочитат някакъв тип сувенири, други харесват да им се подаряват практични неща, което да използват в своето ежедневие и работа. Именно затова ние сме се насочили към този тип изненади. Фокусирали сме се към маниаците на техника, които търсят нещо качествено и наистина класно. За какво става дума? Подготви ли сме различни специални предложения от продуктовите групи, но нека се фокусираме по конкретно върху промоциите на DSLR фотоапаратите на Nikon.
 
Цените на професионалните фотоапарати за тази Коледа удариха дъното и до 15 Януари предлагаме на нашите клиенти да закупят някои модели до 200 лева надолу. Защо точно Никон? Ами както...

Публикувано от в Статии на 26 Януари, 2015 .
6 убийствено добри причини да закупим смартфон на Lenovo
 
Lenovo e производител, който се наложи през години с качеството на своите преносими компютри, особено от наследената от IMB серия ThinkPad. Марката последва съвременните тенденции към мобилните устройства и не закъсняха първите таблети, които се наложиха като едни от най-търсените и заеха топ 3 в класациите. Миналата година на родния пазар стъпиха и смартфоните на компанията. Всъщност те не са някакво новост, предлагат се от дълго време, но в България не бяха представени. За кратко време те придобиха голяма популярност. Ето няколко от основните причини да бъдат толкова харесвани.
 
Добра цена
Цената на телефоните е близка до повечето noname китайски устройства и чувствително по-ниска от тази на конкурентни марки. За сметка на това получаваме престижна...

Публикувано от в Статии на 22 Декември, 2014 .
 
Коледа наближава, 2014 е към своя край, празничното настроение вече витае във въздуха, а и всеки няма търпение да се наслади на престоящата дълга ваканция. Идват едни от най-веселите и празнични дни в годината изпълнени с емоции и радости. Вероятно повечето от вас вече са подготвили подаръци за близките си, но за тези, които не са, сме написали тази статия, в която ще се опитаме да помогнем, как да изберем подходящия лаптоп за Коледен подарък. Решихме, че ще бъде най-лесно да категоризираме компютрите по цена и представим по един - два екземпляра в различния ценови диапазон. Ще се опитаме да ви представим най-добрите конфигурации от 500 до 2000 лв.
Лаптопи до 500 лв.
През изминалата година можем да отбележим, че на пазара вече се появиха доста бюджетни решения на екстремно ниска цени. От тези машини не може да...

Публикувано от в Новини на 15 Декември, 2014 .

В седмицата от 15 до 19 декември правим промоции с намаления достигащи до 200 лв. на ултрабуците на Lenovo Yoga. Гарантираме най-ниските цени в страната! 
 
Промоцията е валидна само за налични продукти и до изчерпване на складовите наличности. Важи за всички продукти в сериите Yoga 11, Yoga 13 и Yoga 2 Pro. За повече информация вижте тук.

 

Публикувано от в Статии на 14 Декември, 2014 .
В последно време все по-актуални стават белите лаптопи, белите таблети, белите смартфтони. Използването на този нетипичен цвят се харесва особено много на представителките на нежния пол. С настоящата статия ще се опитаме да ви представим няколко достъпни модела, които са интересни към днешна дата, но малко предистория първо.
Няма как да не отчетем приноса на Apple за това. Компанията години наред произвеждаше своите устройства в бял цвят и това наложи символиката на изтънченост, стил и взискателност. Определено MacBook компютрите са една от най-качествените възможни покупки на пазара.
 
Докато белите таблети и белите смартфони се възприеха като нещо нормално и типично, не можем да кажем същото за белите преносими компютри. И до ден днешен за много хора те са екстравагантни, но и доста ги предпочитат...