283,99 лв.

Без ДДС: 236,66 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
от 7,00 лв.
Код на продукта:
L330
Марка:
Nikon

Описание

Класическият стил, лесното боравене и мощното 26-кратно оптично увеличение превръщат 20-мегапикселовия COOLPIX L330 в предпочитания фотоапарат за всяка ситуация. Правете забавни широкоъгълни снимки и великолепни телефото близки планове, които ще уловят спомените ви с ясни и чисти детайли.
 
VR (намаляване на вибрациите) с преместване на оптичен елемент, технологията против размазване и удобната ръкохватка поддържат фотоапарата ви стабилен, а снимките – ясни, освен това селекцията от сценични режими ви предлага лесен достъп до оптималните настройки за всички условия на снимане. Композирайте с лекота снимките и HD филмите си – дори при ярка слънчева светлина – с големия 7,5-сантиметров/3,0-инчов LCD екран с 460 000 точки.
 
Осигурете си лесна работа и висококачествени характеристики на фотоапарата за всички сезони – COOLPIX L330.
 
 
Обектив NIKKOR с 26-кратно оптично увеличение
Снимайте повече, отколкото някога сте смятали, че е възможно, с широкоъгълното покритие (22,5 – 585 мм) и възможността за снимане в близък план от разстояние прибл. 1 см.
 
Лесен начин на работа
Технологията против размазване гарантира ясни снимки, лесният автоматичен режим оптимизира настройките на фотоапарата, а освен това можете да записвате филми с докосване на един бутон.
 
CCD сензор за изображения, 20 мегапиксела
Сензорът за изображения е конструиран да улавя детайлите с яснота и висока разделителна способност, което ви гарантира, че снимките са идеални за увеличаване или за постери.
 
 
VR (намаляване на вибрациите) чрез преместване на оптичен елемент
Намаляването на вибрациите е много ефективно за неутрализиране на заклащането на фотоапарата, като увеличава стабилността при снимане с пълен капацитет на увеличението (585 мм).
 
Технология против размазване
VR (намаляване на вибрациите) с преместване на оптичен елемент неутрализира ефектите от заклащането на фотоапарата, а високата ISO (до 1600) осигурява по-ясни снимки при слаба осветеност. Детекцията на движение компенсира движението на фотоапарата и на обекта, а селекторът на най-добрата снимка (BSS) избира най-ясната от до 10 последователни снимки.
 
Записване на HD филми 720p
Можете лесно да улавяте спонтанните моменти чрез специалния бутон за запис на филм, а по време на записа можете да използвате оптичното увеличение с автоматично фокусиране.
 
7,5-сантиметров/3,0-инчов LCD екран с 460 000 точки
композирайте с лекота перфектната снимка или видеоклип дори при ярка слънчева светлина с големия LCD екран с висока разделителна способност и противоотразяващо покритие.
 
Система „Интелигентен портрет“
винаги ще правите перфектни портретни снимки с помощта на таймера за усмивки, който прави снимки, когато обектът се усмихва, гаранцията срещу мигане, която ви предупреждава, ако някой си е затворил очите, и с функцията за корекция на ефекта „червени очи“, която коригира изкуствения цвят на очите, предизвикан от светкавицата.
 
18 сценични режима
сценичните режими автоматично оптимизират настройките на фотоапарата за популярни фотографски стилове, ефекти и местоположения. Изберете режима, който подхожда на условията на снимане, и автоматично ще си гарантирате великолепна снимка.
 
Батерии тип АА
фотоапаратът се захранва с четири батерии тип AA, които можете лесно да намерите навсякъде по света.
 
EXPEED C2
бързата и мощна система на Nikon за обработка на изображенията гарантира висока скорост на работа с висока чувствителност и изключително качество на изображението.
 
Nikon Image Space
всички потребители на Nikon могат да използват 20 ГБ пространство за безплатно онлайн съхранение в облак чрез нашия специализиран сайт за съхранение и споделяне на изображения Nikon Image Space. 

Спецификация

Характеристики
Ефективна матрица 20.2MPx
Макс.резолюзия 5152 x 3864
Сензор за изображения 1/2,3-инчов, тип CCD; приблиз. 20,48 милиона пиксела общо
Батерии 4 х АА
Дисплей 7,5-сантиметров (3-инчов) TFT LCD дисплей с приблиз. 460 000 точки, противоотразяващо покритие и 5-степенно регулиране на яркостта
Фокусно разстояние 4,0 – 104,0 мм (зрителен ъгъл, еквивалентен на този при обектив 22,5 – 585 мм при формат 35 мм [135])
Цифрово увеличение До 4 пъти (зрителен ъгъл, еквивалентен на този при обектив 2340 мм при формат 35 мм [135])
f/-число f/3,1 – 5,9
Оптично увеличение 26x
Светкавица Да
Видео клипове Да
Конструкция на обектива 12 елемента в 9 групи (1 елемент от ED стъкло в обектива)
Запис на звук Да
Намаляване на вибрациите Чрез преместване на оптичен елемент
Памет 43MB
Намаляване на размазването от движение Детекция на движение (статични изображения)
Автоматично фокусиране АФ с детекция на контраст
ISO Auto, 80 – 1600
Затвор Механичен и CCD електронен затвор
Поддържани езици арабски, китайски (опростен и традиционен), чешки, датски, нидерландски, английски, фински, френски, немски, гръцки, хинди, унгарски, индонезийски, италиански, японски, корейски, норвежки, полски, португалски (европейски и бразилски), румънски, руски, испански, шведски, тайски, турски, украински, виетнамски
Интерфейс USB
Max.Резолюция на клипа HD 1280 x 720 - 30 кадъра/сек.
Скорост на затвора 1/1500 – 1 сек; 4 сек (сценичен режим Фойерверки)
Слот за карта памет SD/SDHC/SDXC
Гаранция 2 години

Мнения (1)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: