387,00 лв.

Без ДДС: 322,50 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
Безплатна
Код на продукта:
SP-820UZ
Марка:
Olympus

Описание

Ултразум серията ‘Traveller’ на Olympus отново достига до неразорани целини. За хората, които търсят ефекта на изразителните близки планове, постигнати в движение, новият SP-820UZ осигурява отличното оптично увеличение, характерно за всички модели от SP серията, но вече още по-усъвършенствано. За пръв път може да увеличите определен детайл от кадъра до 40 пъти, което по принцип е възможно само със сменяеми телеобективи. За разлика от останалите конкурентни модели в тази категория, започващи в най-добрия случай от 24mm*, SP-820UZ притежава суперширокоъгълен обектив с минимално фокусно разстояние от 22.4mm*, което осигурява максимална гъвкавост и удобство при заснемане на пейзажи, интериори или големи групи хора. Останалата част от спецификацията на модела е също токова впечатляваща. Full HD видео и висока скорост, възможност за задаване на честотата на кадрите в секунда при видеозапис в комбинация с новите Olympus iHS технологии, включващи CMOS сензор с голяма светлочувствителност, TruePic V процесор и други полезни функции. Резултатът? Отлично време за реакция, блестящи цветове, кристално ясни снимки на бързо движещи се обекти и при ниска осветеност, добри снимки при задно осветление. Ден след ден, където и да сте, дори да пътувате почти без багаж. SP-820UZ е с ергономичен и удобен захват и професионален вид на водещ модел фотоапарат.  
 
 
Всичко, от което се нуждаете, в един обектив.
Запечатайте всеки невероятен детайл.
Този 40х оптичен зум обхваща впечатляващо фокусно разстояние от 22.4-896mm* и осигурява ненадмината функционалност. За разлика от останалите ултразум модели, с него може заснемете с добра детайлност дори и най-отдалечените обекти, благодарение на неговата 80x супер резолюция.
*еквив. на 35mm формат
 
Блестящи снимки, през деня и нощта
Превърнете трудните снимки в зашеметяващи снимки - с iHS технологията.
Първоначално разработена за DSLR и PEN фотоапаратите, iHS технологията с TruePic V процесор и CMOS сензор със задна подсветка осигурява висока светлочувствителност и отлична бързина на работа за по-добри резултати и детайлност, особено при ниска осветеност.
 
Поберете още повече в кадъра.
Запечатайте цялата картина в един кадър.
Да се побере всичко в кадъра често е трудна задача. С максимално широк ъгъл от 22.4mm, надхвърлящ обичайните за този клас 24mm, със сигурност ще заснемете желаните обекти - от пейзажи и сгради до групови снимки.
 
Специалните моменти заслужават специални видеоклипове.
Уловете всеки момент от живота с удивително Full HD видео качество
Освен 1080p FullHD видеото, с високоскоростния запис може да запечатате дори и най-бързо движещите се обекти в кадъра с кристална рязкост. Записвайте дори и това, което човешкото око не може да забележи - вижте всяко движение в забавен каданс на голям Full HD TV приемник.
 
Уголемете своя свят.
Вижте изключителното приближение в Супермакро режим.
Специално създаден за заснемане на най-дребните мотиви с голяма прецизност, Супермакро режимът ви позволява да фокусирате от изключително близко разстояние. Разкрийте цял един нов фотографски свят!

Спецификация

Характеристики
HDMI изход Да
Ефективна матрица 14MPx
Макс.резолюзия 4288 x 3216
Стабилизация Матрична + цифрова
Батерии АА
Дисплей 3.0" (7.6 cm) LCD TFT 460000 точки
Фокусно разстояние 4.0 - 160.0 mm
Фокусно разстояние при еквив. на 35mm 22.4 - 896 mm
Меню Български
Минимално фокусно разстояние 1 cm
Оптично увеличение 40x
Процесор TruePic V
Сензор, тип 1/2.3 CMOS
Видео клипове Да
Запис на звук Да
ISO Авто 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400
Max.Резолюция на клипа Full HD клип
Скорост на затвора 1/4 - 1/2000 s / < 4 s (нощна сцена)
Слот за карта памет SD / SDHC / SDXC (съвместимост с UHS-I клас)
Гаранция 2 години

Мнения (2)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи