1 353,10 лв.

Без ДДС: 1 127,58 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
Безплатна
Код на продукта:
PNY-QSP-3DV-PRO-GLASEMIT
Марка:
PNY

Описание

PNY NVIDIA 3D Vision Extra Glasses

Направени по поръчка очила с активно LCD покритие и вградена електроника, която поддържа последните изчистени 120 Hz LCD-та и DLP HDTV-та. Безжичните 3D очила, които следват дизайна на модерните слънчеви очила, са удобни, леки и напълно приспособяеми. Автоматичната инсталация, заедно с device detection-a и setup-а ви вкарват в екшъна няколко минути след като свържете очилата. Насладете се с PNY Nvidia 3D Vision, които поддържат стотици DirectX игри.

Предимства:
1. Най-високото качество при стереоскопично 3D: Високотехнологични стъкла с активно покритие, направени с най-добрата оптика дават два пъти по-голяма резолюция на око и ултра-широк ъгъл на гледане.
2. Поддръжка за новите изчистени 120 Hz LCD монитори, DLP HDTV телевизори (като Mitsubishi 1080p Home Theater) и DepthQ HD 3D проектори: 60 Hz на око ви позволява да се насладитре на кристално-чист стереоскопичен гейминг, без трептене и широк ъгъл на гледане.
4. Създадени за комфорт и стил: Удобни за носене и моделирани като слънчеви очила, те представляват стилна и лека алтернатива на мястото на традиционните 3D очила.
5. Могат да се носят върху нормално очила: Не се притеснявайте ако имате очила с диоптър - вие пак можете да се насладите на стереоскопичния 3D свят. Също така, подложката за носа може да се регулира за по-голямо удобство.
6. Мощна инфрачервена комуникация: Без неудобството от кабели вие имате пълна свобода на движение - до 4.5 метра безжично 3D гледане. Към IR ресийвъра могат да се включат няколко потребителя, които да споделят преживяването.
7. Играйте за повече от 40 часа на едно единствено зареждане! След това очилата се зареждат лесно през USB кабел. Очилата се самоизключват ако не са ползвани повече от 10 минути за спестяване на батерия.

Системни изисквания:
# Microsoft Windows Vista 32/64-bit or Windows 7 32/64-bit
# Intel Core2 Duo or AMD Athlon X2 CPU or higher
# 1GB of system memory. (2GB препоръчително)
# 100 MB дисково пространство

За списък с поддържаните LCD монитори, HDTV телевизори, Проетори и Nvidia графични карти, моля посетете: [http://www.nvidia.co.uk/object/GeForce_3D_Vision_Requirements_uk.html]

В кутията:
3D Vision Active Shutter Glasses
Калъф за носене
Регулируема подложка за носа
Микрофиберна почистваща кърпичка
Кабел за зареждане (USB Type A to 5-pin mini Type B) (1.8m)
Ръководство за ползване
Инсталационно CD

Мнения (1)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: