Монитор BenQ GW2450HM, 24 Wide

339,30 лв.

Без ДДС: 282,75 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
Безплатна
Код на продукта:
9H.L8RLB.DBE
Марка:
BenQ

Описание

Удоволствие за вашия ежедневен живот в къщи и на работното място

Създаден да ви носи максимално лично визуално забавление GW2450HM на BenQ е определено единствен по рода си! Отличаващ се със свръх висок естествен контраст 3 000:1, динамично съотношение на контраст 20 млн : 1 и технология без трептене, този светодиоден монитор с вертикално подравняване освежава вашия поглед с наистина фантастични цветове и детайли. А включеният HDMI кабел води към едно съвсем ново ниво на мултимедийно забавление

 
Брилянтно качество на изображението Светодиодната технология с вертикално подравняване води начело След пускането на първия в света светодиоден монитор с вертикално подравняване, BenQ – водещата световна марка за светодиодни монитори – сега поема водеща роля при въвеждането на светодиодните монитори с вертикално подравняване в нашия дом и офис, като предлага: Серия GW! Създадена с мечтаната комбинация от светодиоден панел и панел с вертикално подравняване, серията GW е предназначена да ви носи изцяло ново визуално преживяване и удоволствие с наистина автентични цветове, по-дълбоко черно, по-висок контраст и по-отчетливи изображения.
Свръх високо естествено съотношение на контраст 3000:1 за по-добри дълбочина и дефиниране на изображението GW2450HM  се доставя със свръх високо естествено съотношение на контраст 3000:1 , за да добавя дълбочина и дефиниране на подробностите в затъмнените и сложни картини с движение, така че всичко което виждате - от най-яркото бяло до най-тъмното черно - се възпроизвежда идеално, за да предоставя най-ясните и най-плавни характеристики на картината по време на филми и видео игри.
Подобряване на вашето аудио визуално удоволствие с високоговорителиНезависимо дали слушате музика, или гледате любимия си филм, просто включете високоговорителите, за да изпитате аудио визуалното забавление!
Мултимедиен интерфейс HDMI Най-новият високоскоростен мултимедиен интерфейс* HDMI прави тези монитори изключително удобни за използване - сега можете да се наслаждавате на цифровото забавление без усилие, дори и с допълнително мултимедийно оборудване за в бъдеще.
Превъзходно време за реакция Насладете се на високо динамично видео без засенчвания или други артефакти с време за реакция на сиво към сивото 4 мсек GTG.
Визуално решение Senseye® 3 на вашите ежедневни потребности от гледане
Опитайте най-верните цветове на света с технологията Senseye® Human Vision на BenQ. С помощта на нейните шест собствени техники за калибриране, Senseye® 3 предоставя само най-доброто качество на гледане във всеки от нейните шест предварително настроени режима – Standard (Стандартен), Movie (Филми), Game (Игри), Photo (Фото), sRGB и Eco (Икономичен) - икономичен режим, специално проектиран, за да пести енергия и пари.
Съвместим с Win 7 GW2450HM  е преминал сертифициране за Windows® 7 и е напълно съвместим с цветовите системи на Windows® 7. Свържете GW2450HM  с вашия компютър и Windows 7 ще го разпознае веднага, което прави настройката и свързването безпроблемни.
ecoFACTS етикетecoFACTS може да ви каже колко екологично чисти са продуктите на BenQ!
 
Разработвайки екологично чисти продукти, BenQ не просто иска да се съобрази пасивно с екологичните разпоредби , но и активно да разработва екологично чисти продукти!
 
ecoFACTS декларира най-големите усилия на BenQ за подмяна на опасни вещества, подбор на материали, дизайн на опаковката, енергоспестяващ дизайн и други аспекти на продуктите.
 
 
 
 

 

Спецификация

Технически характеристики на монитора
Размер 24"(60.96 cm)
Матрица VA
Подсветка LED
Разделителна способност 1920x1080
Съотношение 16:9
Яркост 250cd/m2
Статичен контраст 3000:1
Динамичен контраст 20 000 000:1
Цветове 16.7млн.
Ъгъл на видимост (Х/В) 178° / 178°
Време за реакция 5ms
Интерфейси 1xD-Sub (VGA) 1xDVI 1xHDMI
Цвят Черен
Размери и тегло
Размери (ШхДХВ) 43.70 x 58.00 x 18.10 см
Тегло 4.10 kg
Гаранция
Гаранция 3 години

Мнения (2)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: