Цифров фотоапарат Canon PowerShot SX510 HS

363,00 лв.

Без ДДС: 302,50 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
Безплатна
Код на продукта:
AJ8409B002AA_TS8GSDHC10
Марка:
Canon

Възможни варианти

Описание

Преносим компактен любителски фотоапарат от висок клас с 30x увеличение, PowerShot SX510 HS e напълно оборудван с HS система, Wi-Fi и Full HD видео за заснемане и споделяне на всяко събитие с лекота.
 
• 30x оптично увеличение, обектив с 24 mm широк ъгъл в компактно тяло. 60x ZoomPlus
• HS система с 12,1-мегапикселов CMOS, и DIGIC 4 за чудесни резултати при слаба светлина
• Оптичен стабилизатор на образа с технология "Интелигентен IS" за снимки без размазване и стабилно видео
• Wi-Fi за лесно споделяне* и добавяне на GPS данни чрез мобилни устройства
• Full HD видео (1080p) със стереозвук, бутон за запис на видео, оптично увеличение и HDMI
 
 
30х ултраувеличение. Обектив с 24 mm широк ъгъл
Приближете се и уловете пълните детайли на отдалечени обекти с 30х оптично увеличение (или до 60х с технологията ZoomPlus). Съберете повече в кадъра с помощта на ултраширокия ъгъл (24mm) на обектива за страхотни групови снимки и зашеметяващи пейзажи. Голямото увеличение е вградено в компактното тяло на любителски фотоапарат от висок клас, който е лесен за носене навсякъде.
 
HS система
HS системата постига невероятни резултати в условия на ниска осветеност, за да можете да уловите истинската атмосфера на мига без светкавица или статив. Високопроизводителният процесор DIGIC 4 и високочувствителният 12,1 мегапиксела CMOS сензор ви гарантират изключително качество на изображението във всякакви ситуации.
 
Интелигентен IS
Оптичният стабилизатор на образа с технология "Интелигентен IS" автоматично компенсира заклащането на фотоапарата, за да предотврати размазването на изображението, като гарантира резки и детайлни снимки и видео при максимално телеувеличение или при снимане без статив при слаба светлина.
 
Wi-Fi, функция "GPS чрез мобилни устройства"
Wi-Fi функцията ви позволява лесно да се свързвате с домашни безжични мрежи, съвместими принтери и персонални компютри, плюс преносими устройства като смартфони и таблети и да ги използвате за бързо онлайн споделяне и създаване на резервни копия на изображения. Използвайте GPS функцията на смартфона си, за да добавяте към снимките геолокационни данни за мястото на заснемане чрез Wi-Fi.
 
Full HD видео
Лесно записвайте Full HD видео (1080p) със стереозвук и оптично увеличаване, като натиснете бутона за запис на видео. Подобреният режим "Динамичен IS" ефективно компенсира заклащането на фотоапарата за постигане на стабилно видео при заснемане в движение.
 
7,5 cm (3,0”) LCD дисплей
Голям висококачествен LCD дисплей с широк зрителен ъгъл, позволяващ лесно композиране на сцената, безпроблемна навигация в менютата и удобен преглед и възпроизвеждане. Функцията за полезни съвети ви помага да опознаете своя фотоапарат и да подобрите резултатите си.
 
Режим "Смарт Авто"
Заснемайте лесно страхотни снимки или видео с режима "Смарт Авто", който разпознава сцената и избира оптималните настройки измежду 32 възможности (21 при запис на видео). Всичко, което трябва да направите, е да насочите и да снимате.
 
Помощ при кадриране
Подобреният режим "Помощ при кадриране" ви помага да намирате лесно отдалечени обекти, когато заснемате снимки и видео с максимално телеувеличение. При натискане на предназначен за целта бутон фотоапаратът бързо отдалечава сцената, за да можете лесно да намерите обекта, и я приближава отново, когато освободите бутона. Автоматичният режим може да проследи движещо се лице и да управлява вариото вместо вас, така че всичко, което е нужно да направите, е да се погрижите за композирането на кадъра.
 
Творчески филтри и ръчни режими
Бъдете креативни и покорете нови нива на фотографски умения с режима за пълен ръчен контрол на скоростта на затвора и отвора на диафрагмата. Снимайте невероятни детайли в близък план с помощта на режима макро (0 cm).

Спецификация

Характеристики
Сензор 1/2.3 type back-illuminated CMOS, Primary Colour Filter
Дисплей 7.5 cm (3.0”) TFT, Approx. 461,000 dots
Ефективни пиксели 12.1MP
Максимално f/число f/3.4 – f/5.8
Размери 104.0 x 69.5 x 80.2 mm
Цифрово увеличение 4x (with Digital Tele-Converter Approx. 1.5x or 2.0x and Safety Zoom). Combined Approx.120x; ZoomPlus 60x
Оптично увеличение 30x
Процесор DIGIC 4 with iSAPS technology
Светкавица Auto, Manual Flash On / Off, Slow Synchro
Тегло 349 g
Обхват на светкавицата 50 cm – 5.0 m (W) / 50 cm – 3.0 m (T)
Скорост при запис на видео Full HD 24 fps
GPS Да
Батерия Li-ion NB-6LH
ISO AUTO, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Видео Full HD 1920 x 1080
Интерфейс Hi-Speed USB (MTP, PTP) dedicated connector (Mini-B compatible); Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (2.4 GHz only)
HDMI HDMI Mini Connector (HDMI-CEC compatible) A/V output (PAL/NTSC)
Носител за запис SD, SDHC, SDXC
Скорост на затвора 1 – 1/1600 sec. (factory default), 15 – 1/1600 sec. (total range – varies by shooting mode)
Гаранция 1 година

Мнения (1)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: