Цифров фотоапарат Canon PowerShot SX160 IS, Черен

189,00 лв.

Без ДДС: 157,50 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
от 7,00 лв.
Код на продукта:
AJ6354B002AA
Марка:
Canon

Възможни варианти

Описание

Заснемането на детайлни 16-мегапикселови снимки и HD видео е лесно с компактния семеен PowerShot SX160 IS. Използвайте гъвкавото 16x оптично увеличение с интелигентен стабилизатор на образа за резки и детайлни снимки с голямо увеличение.
 
• 16x оптично увеличение, обектив на Canon с 28 mm широк ъгъл
• 16 мегапиксела
• Технология "Интелигентен IS"
• Голям 7,5 cm (3,0") LCD дисплей; Полезни съвети
• Режим "Смарт Авто" разпознава 32 сцени
• HD видео с HDMI свързване
• Забавни творчески филтри
• Пълен ръчен контрол
• iFrame видео
• Батерии AA
 
16x оптично увеличение, обектив на Canon с 28 mm широк ъгъл
16х оптичното увеличение ви позволява да се приближите до отдалечени обекти, а с технологията ZoomPlus получавате 32x увеличение при по-високо качество в сравнение с цифровото увеличение. Обективът с 28mm широк ъгъл заснема впечатляващи пейзажи и събира всички от компанията в един кадър за страхотни групови снимки.
 
16 мегапиксела
16-мегапикселовият сензор улавя детайлни изображения с висока резолюция, които могат да бъдат отпечатани в много голям формат (A3+) или да бъдат изрязвани за постигане на желаната композиция.
 
Технология "Интелигентен IS"
Технологията "Интелигентен IS" автоматично избира подходящия режим на стабилизатора на образа измежду 7 възможности – компенсирайки заклащането на фотоапарата, за да предотврати размазването на изображението и да гарантира резки и детайлни снимки и видео при максимално телеувеличение или при снимане без статив при слаба светлина.
 
7,5 cm (3,0") LCD дисплей; Полезни съвети
Голям висококачествен LCD дисплей с широк зрителен ъгъл, позволяващ лесно композиране на сцената, безпроблемна навигация в менютата и удобен преглед и възпроизвеждане на резултатите. Функцията за полезни съвети ви помага да опознаете своя фотоапарат и да подобрите резултатите си.
 
Режим "Смарт Авто" (32 сцени)
Дори напълно начинаещите фотографи могат да заснемат висококачествени снимки или видео без проблеми с режима "Смарт Авто", който разпознава сцената и избира оптималните настройки измежду 32 променливи (21 за видео). "Смарт Авто" е напълно автоматичен режим - от вас се иска единствено да насочите фотоапарата и да снимате.
 
HD видео с HDMI свързване
Безпроблемно записвайте висококачествено HD видео (720p) със стереозвук и оптично увеличаване, като натиснете специалния бутон за запис на видео. Режимите "Динамичен IS" и "Усилен IS" осигуряват запис на видео без размазване, когато снимате ходейки или използвате телеувеличение. HDMI изходът позволява лесно висококачествено възпроизвеждане чрез HD телевизор.
 
Забавни творчески филтри
Експериментирайте и се забавлявайте с творческите филтри. Опциите включват ефект "Рибешко око" за създаване на изкривяването на обектив "рибешко око" и "Супернаситени цветове" повишите наситеността на цветовете. Използвайте ефекта "Миниатюра", когато заснемате снимки или видео, за да изглеждат сцените като миниатюрни умалени модели.
 
Пълен ръчен контрол
Разширете своята креативност и покорете нови нива на фотографски умения с режима за пълен ръчен контрол на скоростта на затвора и отвора на диафрагмата. Снимайте невероятни детайли в близък план с помощта на режима макро (1 cm).
 
iFrame видео (720p)
Записвайте HD видео (720p), което е подходящо за компютри PC и Mac, в оптимизиран iFrame формат на Apple за бърз импорт, лесно редактиране и споделяне.
 
Батерии AA
За изключително удобство фотоапаратът използва две батерии тип AA, които са достъпни в целия свят.
 

Спецификация

Характеристики
Ефективна матрица 16MPx
Макс.резолюзия 4608 x 3456
Дисплей 3" LCD 461,000 точки
Цифрово увеличение 4x
Вградена светкавица Да
Оптично увеличение 16x
Процесор DIGIC 5 + iSAPS
Видео клипове Да
Запис на звук Да
Батерия 2 x AA
Макро 1 см
ISO Auto, 80-1600
Ръчно фокусиране Да
Max.Резолюция на клипа HD 1280 x 720/ 25fps
Скорост на затвора 1 – 1/3200 sec
Слот за карта памет SD, SDHC, SDXC
Гаранция 1 години

Мнения (2)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: