114,80 лв.

Без ДДС: 95,67 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
от 7,00 лв.
Код на продукта:
AJ8115B002AA
Марка:
Canon

Възможни варианти

Описание

Универсалният 16-мегапикселов PowerShot A1400 предлага възможно най-лесното използване за превъзходни снимки и HD видео. Приближете се с 10x ZoomPlus. Композирайте сцената удобно чрез оптичния визьор.
Ползи
 
- 16,0 мегапиксела
- 28 mm обектив, 5x увеличение, 10x ZoomPlus
- 6,8 cm (2,7”) LCD дисплей и оптичен визьор
- Режим "Смарт Авто" (32 сцени), бутон "Помощ"
- HD видео (720p) с бутон за запис на видео
- Цифров стабилизатор на образа
- Еко режим
- Разпознаване на лица
- Творчески режими, Режим "Контрол на живо"
 
 
16,0 мегапиксела
Улавяйки всички детайли от оригиналния обектив Canon, сензорът с 16 MP осигурява изображения с изключително качество и е идеален за перфектни голямоформатни разпечатки (A3+) или творческо изрязване.
 
28 mm обектив, 5x увеличение, 10x ZoomPlus
Поберете повече в кадъра с 28mm широк ъгъл за необятни пейзажи и прекрасни групови снимки. Използвайте 5x оптично увеличение, за да се доближите до обектите, или се доближете още с 10x Zoom Plus – усъвършенствана технология за увеличаване с повече видими детайли и рязкост от стандартното цифрово увеличаване.
 
6,7 cm (2,7”) LCD дисплей и оптичен визьор
Ярък и ясен дисплей (230 000 точки) ви позволява лесно да композирате сцените, да преглеждате снимките си и да ги споделяте с приятели с удоволствие. Оптичният визьор ви позволява да избирате стила си на снимане и е особено полезен, когато снимате в условия с много ярка околна светлина.
 
Режим "Смарт Авто" (32 сцени), бутон "Помощ"
Дори напълно начинаещите фотографи могат да заснемат висококачествени снимки или видео без проблеми с режима "Смарт Авто", който разпознава сцената и автоматично избира оптималните настройки измежду 32 променливи. Натиснете бутона "Авто", за да се върнете незабавно към режима "Смарт Авто" от всеки друг режим. Просто натиснете бутона "Помощ" за да извикате на екрана бързи и лесни за следване указания за работа с фотоапарата и неговите функции.
 
HD видео (720p) с бутон за запис на видео
Незабавно записвайте висококачествено HD видео (720p), като просто натиснете съответния бутон за запис на видео.
 
Цифров стабилизатор на образа
Цифровият стабилизатор на образа предотвратява размазването на изображението и гарантира заснемане на ясни и резки снимки. Стабилизаторът на образа разпознава движението на фотоапарата и използва сложни техники за компенсиране на заклащането, за да осигури автоматично оптимални резултати.
 
Еко режим
Еко режимът намалява консумацията от батерията и ви позволява да заснемате повече изображения.
 
Разпознаване на лица
Технологията за разпознаване на лица гарантира страхотни снимки на хора. Тя разпознава до 35 лица в един кадър, като гарантира, че те остават на фокус с оптимална яркост. Балансът на бялото при разпознаване на лица гарантира естествени тонове на кожата дори и при лоши светлинни условия.
 
Забавни и творчески режим, режим "Контрол на живо"
Експериментирайте и се забавлявайте с богат избор от творчески режими, като например "Рибешко око", "Супернаситени цветове" или "Монохромен". Ефектът "Миниатюра" кара снимките или видеозаписите да изглеждат като миниатюрни модели. Използвайте функцията "Контрол на живо", за да експериментирате лесно с настройките на изображението, като например яркост и наситеност на цвета.. Прегледайте резултатите предварително, докато композирате сцената, и заснемете най-добрата снимка.

Спецификация

Характеристики
Ефективна матрица 16MPx
Макс.резолюзия 4608 x 3456
Режими на снимане Smart Auto (32 scenes detected), P, Live View Control, Digital IS, Portrait, FaceSelf-Timer, Low Light (4.0MP), Fish-eye Effect, Miniature Effect, Toy Camera Effect, Monochrome, Super Vivid, Poster Effect, Snow, Fireworks, Long Shutter, Discreet
Сензор 1/2.3 type CCD
Батерии 2 x AA
Дисплей 6.8 cm (2.7") TFT, Approx. 230,000 dots
Размери 94.7 x 61.7 x 29.8 mm
Цифрово увеличение 4x
Оптично увеличение 5x
Видео (HD) 1280 x 720
Интерфейс Hi-Speed USB (MTP, PTP) dedicated connector (Mini-B compatible), A/V output, dedicated connector (PAL/NTSC)
Носител за запис SD, SDHC, SDXC
Гаранция 1 година

Мнения (1)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: