429,00 лв.

Без ДДС: 357,50 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
Безплатна
Код на продукта:
AJ8224B002AA
Марка:
Canon

Възможни варианти

Описание

20x увеличение, 25 mm обектив
Уловете повече в кадъра с широкия (25 mm) ъгъл на обектива или се приближете до отдалечени обекти с 20x оптично увеличение. Насладете се на приблизително двойното увеличение с ZoomPlus - усъвършенствана технология, която осигурява повече детайлност и рязкост в сравнение с конвенционалното цифрово увеличаване.
 
HS система: 12,1 MP CMOS, DIGIC 6
HS системата постига невероятни резултати в условия на ниска осветеност, за да можете да уловите истинската атмосфера на мига без светкавица или статив. Усъвършенстваният процесор DIGIC 6 и 12,1-мегапикселовият CMOS сензор с висока чувствителност осигуряват изключително качество на изображението във всякакви ситуации със светлочувствителност до ISO 6400.
 
Интелигентен IS, Подобрен режим "Динамичен IS"
Функцията "Интелигентен IS" компенсира заклащането на фотоапарата, така че всички снимки са резки и детайлни, дори и при пълно увеличение и ниска осветеност. Подобреният режим "Динамичен IS" гарантира поразително стабилно и реалистично видео, като компенсира много по-голям диапазон от движения на потребителя.
 
Wi-Fi връзка
Wi-Fi* функцията ви позволява лесно да се свързвате с домашни безжични мрежи, съвместими принтери и персонални компютри, както и с преносими устройства като смартфони и таблети и да ги използвате за бързо и удобно онлайн споделяне на изображения.
 
Full HD видео (60 fps)
Използвайте бутона "Видео" за запис на стабилно и изключително реалистично Full HD (1080p) видео с кадрова честота 60 fps със стереозвук и оптично увеличение. Поддръжката на MP4 позволява лесно възпроизвеждане и споделяне с преносими устройства.
 
7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD дисплей
Големият, издръжлив и висококачествен LCD дисплей с отлична видимост ви позволява лесна навигация в менютата, композиране на сцени и преглеждане на снимки и прави тяхното споделяне удоволствие.
 
GPS с A-GPS
Снимките и видеозаписите получават GPS етикети с местоположението на снимане, а функцията "GPS регистър" може да проследи маршрута на вашето пътуване. Поддръжката на A-GPS позволява по-бързо определяне на местоположението. Използвайте софтуера от комплекта Map Utility, за да проследите местата, на които сте снимали.
 
Режим "Хибриден Авто", режим "Смарт Авто"
Заснемайте лесно страхотни снимки или видео с режима "Смарт Авто", който избира оптималните настройки измежду 58 възможности (21 при запис на видео). Режимът "Хибриден Авто" ви позволява да снимате в режим "Смарт Авто", като записва 4-секундно видео преди всяка снимка. След това комбинира видеозаписите в забавен HD (720p) видеопреглед на снимачния ден.
 
Ръчен, Av и Tv режими
Експериментирайте с различни ефекти, като използвате ръчните режими (Tv, Av и M), което ви дава творчески контрол върху скоростта на затвора и отвора на диафрагмата.
 
Високоскоростна серия от снимки. Опционен водоустойчив калъф
Запечатайте динамичните сцени с високоскоростна серия от снимки или забавете движението драматично с режима "Супервисока кадрова честота". Снимайте под вода на дълбочина до 40 m чрез опционния водоустойчив калъф.
 

Спецификация

Характеристики
Ефективна матрица 12.1MP
Сензор 1/2.3 type back-illuminated CMOS; Primary Colour Filter
Дисплей 7.5 cm (3.0") PureColor II G LCD 461,000 точки
Размери 106.4 x 62.8 x 32.6 mm
Цифрово увеличение 4.0x (with Digital Tele-Converter Approx. 1.5x or 2.0x and Safety Zoom). Combined Approx. 80x
Вградена светкавица Да
Оптично увеличение 20x optical, 40x ZoomPlus
Процесор DIGIC 6
Видео клипове Да
Запис на звук Да
Батерия Li-ion NB-6L
Макро 5 см
ISO AUTO, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400
Max.Резолюция на клипа (Full HD) 1920 x 1080
Скорост на затвора 1 – 1/3200 sec
Слот за карта памет SD, SDHC, SDXC
Гаранция 1 години

Мнения (2)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: