157,99 лв.

Без ДДС: 131,66 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
от 7,00 лв.
Код на продукта:
S2800
Марка:
Nikon

Описание

Общ преглед
Простота и стил се срещат в новия 20-мегапикселов COOLPIX S2800, който ви позволява да правите перфектни снимки без никакви усилия. Това е тънък фотоапарат, който можете да носите навсякъде, с широкоъгълен обектив с 5-кратно оптично увеличение, за да ви постави в сърцето на действието.
 
Винаги заснемайте приятелите и семейството си в най-добрата светлина чрез системата „Интелигентен портрет“, която ви предупреждава, когато се усмихват или мигат, докато усъвършенстваната функция „Ретуширане за чаровен ефект“ ви позволява да направите „Избелване“ на зъбите и да добавите ефект на грим. „Автоматичен селектор на сцена“ оптимизира настройките вместо вас, така че можете просто да насочите фотоапарата и да снимате.
 
Превърнете децата и домашните любимци в кинозвезди чрез записване на HD филми благодарение на лесното заснемане и възпроизвеждане на големия 6,7-сантиметров/2,7-инчов LCD екран.
 
Nikon COOLPIX S2800 – фотоапаратът за лесно заснемане на живота в реално време.
 
 
CCD сензор за изображения, 20 мегапиксела
Впечатляващият 20-мегапикселов сензор за изображения ви осигурява брилянтни детайлни снимки, идеални за увеличени снимки или постери.
 
Широкоъгълен обектив NIKKOR с 5-кратно оптично увеличение
Лесно е да правите групови снимки и портрети с 5-кратното оптично увеличение, което ви приближава към действието.
 
Меню за ретуширане
Подчертайте въздействието на снимките си чрез гамата вградени филтърни ефекти при възпроизвеждане, включващи 32 типа бързи ефекти, като „Селективен цвят“.
 
Тънък и стилен
Тънкото му тяло с дебелина под 20 мм приляга перфектно в дланта и джоба ви и се предлага в ярки цветове, които ще ви се прииска да демонстрирате.
 
Разширено „Ретуширане за чаровен ефект“
С 12-те лесни ефекта за ретуширане можете без проблем да правите портрети, показващи обектите в по-добра светлина. Добавете грим, скрийте торбичките под очите или направете тена по-светъл, така че снимките ви винаги ще са перфектно заснети.
 
Записване на HD филми (720p)
Бутонът за запис на филм с едно натискане ви помага да уловите действието незабавно, като ви гарантира, че никога няма да пропуснете някой незабравим видео момент.
 
Система „Интелигентен портрет“
фотоапаратът гарантира, че всички ще изглеждат възможно най-добре, с таймера за усмивки, който прави снимката, когато обектът се усмихва, гаранцията срещу мигане, която ви предупреждава, ако някой си е затворил очите, и с функцията за корекция на ефекта „червени очи“, която коригира изкуствения цвят на очите, предизвикан от светкавицата.
 
6,7-сантиметров/2,7-инчов LCD екран
противоотразяващото покритие и регулирането на яркостта ви гарантират, че ще се наслаждавате на ясно заснемане и възпроизвеждане дори при ярка слънчева светлина.
 
Намаляване на размазването от движение
всички ваши снимки ще бъдат по-ясни с функцията за намаляване на размазването от движение, която отслабва ефекта от заклащането на фотоапарата и компенсира движението на фотоапарата или на обекта.
 
Автоматичен селектор на сцена
оставете фотоапарата да върши работата вместо вас, като автоматично оптимизира настройките спрямо условията на снимане, избирайки някой от сценичните режими.
 
Литиево-йонна батерия
проявете екологична отговорност с акумулаторна батерия, която осигурява по-дълго използване и е по-щадяща за околната среда.
 
18 сценични режима
сценичните режими автоматично оптимизират настройките на фотоапарата за популярни фотографски стилове, ефекти и местоположения. Създавайте великолепни снимки, като просто изберете режима, който отговаря на ситуацията.
 
АФ с намиране на целта
наслаждавайте се на бързо и прецизно автоматично фокусиране на кадъра – фотоапаратът ви автоматично идентифицира обекта и фокусира върху него, с което ви осигурява по-ясни снимки дори при движещи се обекти.
 
EXPEED C2
бързата и мощна система за обработка на изображенията на Nikon гарантира скоростна работа с висока чувствителност и изключително качество на изображението.
 
Nikon Image Space
всички потребители на Nikon могат да използват 20 ГБ пространство за безплатно онлайн съхранение в облак чрез нашия специализиран сайт за съхранение и споделяне на изображения Nikon Image Space. 

Спецификация

Характеристики
Ефективна матрица 20.1MPx
Макс.резолюзия 5152 x 3864
Сензор за изображения 1/2,3-инчов, тип CCD; общ брой пиксели
Дисплей 6,7-сантиметров (2,7-инчов) TFT LCD дисплей с приблиз. 230
Фокусно разстояние Да
f/-число 4,6 – 23,0 мм (зрителен ъгъл, еквивалентен на този при обектив 26 – 130 мм при формат 35 мм [135])
Оптично увеличение 5x
Светкавица SD/SDHC/SDXC
Видео клипове 1/2000 – 1 сек; 4 сек (когато сценичният режим е настроен на „Фойерверки“)
Запис на звук HD 720p, 30 кадъра
Памет 000 точки и 5-степенна настройка на яркостта
Батерия Английски, арабски, бенгалски, български, виетнамски, гръцки, датски, индонезийски, испански, италиански, китайски (опростен и традиционен), марати, немски, нидерландски, норвежки, персийски, полски, португалски (европейски и бразилски), румънски, руски, сръбски, тайски, тамилски, телугу, турски, украински, унгарски, фински, френски, хинди, чешки, шведски
ISO f/3,2 – 6,5
Затвор Auto, 80 – 1600. ISO 3200
Поддържани езици USB
Интерфейс Да
Max.Резолюция на клипа Да
Скорост на затвора Механичен и CMOS електронен затвор
Слот за карта памет 25MB
Гаранция Li-Ion

Мнения (2)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: