295,00 лв.

Без ДДС: 245,83 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
от 7,00 лв.
Код на продукта:
S6700
Марка:
Nikon

Описание

Търсите фотоапарат с голямо увеличение, отлични характеристики и тънко, леко тяло, което лесно да се побира в джоба ви? COOLPIX S6700 е реализацията на вашите мечти, с 10-кратното си оптично увеличение, което може да се разшири до 20-кратно увеличение Dynamic Fine Zoom¹.
 
VR (намаляване на вибрациите) с преместване на оптичен елемент поддържа фотоапарата стабилен, а 20-мегапикселовият сензор за изображения ви осигурява детайлни изображения при всяка осветеност. Увеличете мащаба на действието, когато снимате HD филми с висока рязкост, и ги кадрирайте лесно на големия 7,5-сантиметров/3,0-инчов LCD екран.
 
Приятелите и семейството ви ще изглеждат винаги прекрасно с усъвършенстваната функция „Ретуширане за чаровен ефект“, която може да омекоти цвета на кожата и дори да добави грим. COOLPIX S6700 гарантира, че спомените ви винаги ще са перфектно заснети.
 
 
Обектив NIKKOR с 10-кратно оптично увеличение
Широкоъгълното покритие (25-250 мм) е идеално за портрети и за групови снимки, с възможност за разширяване до 20-кратно увеличение Dynamic Fine Zoom¹ за още повече детайли.
 
VR (намаляване на вибрациите) чрез преместване на оптичен елемент
Лесно е да правите ясни снимки с VR (намаляване на вибрациите) с преместване на оптичен елемент, което неутрализира ефектите от заклащането на фотоапарата, за да осигури по-голяма стабилност дори при пълно увеличение.
 
CCD сензор за изображения, 20 мегапиксела
По-ясните изображения дават възможност за по-голямо увеличаване на снимките или постерите. Големият брой мегапиксели на сензора за изображения ви осигурява ясни снимки с фини детайли.
 
7,5-сантиметров/3,0-инчов LCD екран
При снимане и възпроизвеждане картината на големия LCD екран е кристално чиста, така че можете лесно да композирате или преглеждате снимките и филмите си при всяка светлина.
 
Меню за ретуширане
Бъдете креативни с 32 бързи ефекта – от супернасищане на живите цветове до изсветляване с висок ключ или ефект „картина“, които ще накарат снимката ви да изглежда като художествена творба.
 
Ясен HD (720p)
Преминавайте лесно от снимки към видеоклипове с помощта на специалния бутон за запис на филм, така че винаги да сте готови да уловите забавлението на мига.
 
Система „Интелигентен портрет“
лесно е да правите автопортрети и групови снимки, когато фотоапаратът върши тази работа вместо вас: таймерът за усмивка прави снимката, когато обектът се усмихва, гаранцията срещу мигане ви предупреждава, ако някой си е затворил очите, а корекцията на ефекта „червени очи“ коригира изкуствения цвят на очите, предизвикан от светкавицата – дори на домашните любимци!
 
Разширено „Ретуширане за чаровен ефект“
Направете така, че и вие приятелите ви да изглеждате великолепно на всяка снимка – изберете между 12 разкрасяващи ефекта, от „Смекчени тонове на кожата“ до „Избелване“ на зъбите или добавяне на грим за мигли, сенки за очи и червило.
 
Автоматичен селектор на сцена
оставете фотоапарата да ви улесни живота: автоматичният селектор на сцена ще направи избор от гама типични сцени, за да оптимизира автоматично настройките спрямо условията на снимане.
 
18 сценични режима
сценичните режими ви освобождават от грижата за настройките, като ги оптимизират автоматично за често използваните стилове, ефекти и места при фотографиране. Изберете този, който отговаря най-добре на ситуацията, за да получите лесно великолепни резултати.
 
АФ с намиране на целта
бързото и точно автоматично фокусиране идентифицира автоматично обекта и фокусира върху него вместо вас, така че вие можете да се съсредоточите върху идеалното изображение.
 
 
EXPEED C2
бързата и мощна система за обработка на Nikon осигурява скоростна работа с висока чувствителност и изключително качество на изображението.
 
Nikon Image Space
всички потребители на Nikon могат да използват 20 ГБ пространство за безплатно онлайн съхранение в облак чрез нашия специализиран сайт за съхранение и споделяне на изображения Nikon Image Space. 

Спецификация

Характеристики
Ефективна матрица 20.1MPx
Макс.резолюзия 5152 x 3864
Сензор за изображения 1/2,3-инчов, тип CCD; общ брой пиксели
Батерии Li-ion
Дисплей 7,5-сантиметров (3-инчов) TFT LCD дисплей с приблизително 230 000 точки, противоотразяващо покритие и 5-степенна настройка на яркостта
Фокусно разстояние 4,5-45,0 мм (зрителен ъгъл, еквивалентен на този при обектив 25-250 мм при формат 35 мм [135])
Цифрово увеличение До 4 пъти (зрителен ъгъл, еквивалентен на този при обектив 1000 мм при формат 35 мм [135])
f/-число f/3,5-6,5
Оптично увеличение 10x
Светкавица Да
Видео клипове Да
Конструкция на обектива 10 елемента в 9 групи
Запис на звук Да
Намаляване на вибрациите Преместване на оптичен елемент (статични изображения). VR (намаляване на вибрациите) с преместване на оптичен елемент и електронно (филми)
Памет 25MB
Намаляване на размазването от движение Детекция на движение (статични изображения)
Автоматично фокусиране АФ с детекция на контраст
ISO Auto, 80 – 1600. ISO 3200 (налична при използване на Автоматичен режим)
Затвор Механичен и CCD електронен затвор
Поддържани езици Английски, арабски, бенгалски, български, виетнамски, гръцки, датски, индонезийски, испански, италиански, китайски (опростен и традиционен), корейски, марати, немски, нидерландски, норвежки, персийски, полски, португалски (европейски и бразилски), румънски, руски, сръбски, тайски, тамилски, телугу, турски, украински, унгарски, фински, френски, хинди, чешки, шведски, японски
Интерфейс USB
Max.Резолюция на клипа HD 1280 x 720 - 30 кадъра/сек.
Скорост на затвора 1/2000 – 1 сек; 4 сек (когато сценичният режим е настроен на „Фойерверки“)
Слот за карта памет SD/SDHC/SDXC
Гаранция 2 години

Мнения (1)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: