546,00 лв.

Без ДДС: 455,00 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
Безплатна
Код на продукта:
S9700
Марка:
Nikon

Описание

Ако търсите висока ефективност и лесно споделяне, побрани в тънко и стилно тяло, 16-мегапикселовият COOLPIX S9700 е вашият фотоапарат. С 30-кратното си оптично увеличение, което може да бъде разширено до 60-кратно с Dynamic Fine Zoom¹, вградените Wi-Fi² и GPS, плюс режимите за ръчна експозиция (P/S/A/M), ще имате в дланта си всички функции, от които се нуждаете.
 
Заснемайте Full HD филми или правете перфектни портрети със системата „Интелигентен портрет“ и усилвайте въздействието им върху 7,5-сантиметровия/3,0-инчовия OLED дисплей чрез усъвършенстваното „Ретуширане за чаровен ефект“. 5-осното хибридно VR (намаляване на вибрациите) запазва снимките ви ясни, а високоскоростното непрекъснато снимане означава, че никога няма да пропуснете перфектния момент
 
Снабдете се с компактен фотоапарат, който притежава изненадваща мощ – COOLPIX S9700.
 
 
Обектив NIKKOR с 30-кратно оптично увеличение
Мощното увеличение за 25–750 мм, което може да бъде разширено до 60-кратно с Dynamic Fine Zoom¹, ви отвежда право в центъра на събитията, така че да можете да заснемете всеки детайл.
 
Вградена Wi-Fi функция
Споделянето е лесно и забавно, когато можете да изпращате снимките директно към смарт устройството² си за лесно споделяне в социална мрежа или изпращане по имейл до приятелите и семейството ви.
 
Вградени GPS и GLONASS
Към изображенията може да бъде добавена подробна информация за местонахождението чрез GPS и сателитните системи за глобална навигация, а маршрутите на пътуванията могат да бъдат регистрирани в картите на света.
 
16-мегапикселов CMOS сензор със задно осветяване
Чрез високоефективния сензор за изображения получавате ясни и детайлни снимки – перфектни за увеличаване – дори когато снимате при слаба светлина.
 
7,5-сантиметров/3,0-инчов OLED дисплей с 921 000 точки
Дисплеят с висока разделителна способност осигурява ясна видимост както на менюто, така и на изображенията при снимане и възпроизвеждане – дори на открито, под слънчевата светлина.
 
Диск за избор на режим с лесен достъп
Задавайте ръчните режими на експозиция (P/S/A/M) и сценичните режими само с докосване на диска, така че да използвате лесно предпочитаните настройки.
 
Хибридно VR (намаляване на вибрациите)
5-осното намаляване на вибрациите комбинира VR с преместване на оптичен елемент и електронното VR, за да неутрализира заклащането на фотоапарата и да осигури великолепна стабилност и ясни изображения, дори когато вървите, докато снимате филм.
 
Full HD филми
Ще уловите всички най-добри моменти, щом можете да превключите без усилия от неподвижни изображения към филми (1080p/60i) с докосване на един бутон и да записвате със стерео звук.
 
Разширени функции за филми
запазете неподвижно изображение, докато снимате видео чрез функцията за пауза при запис или я използвайте, за да изтривате нежеланите видео клипове при възпроизвеждане. АФ с приоритет на лица проследява обекта ви, докато хибридното VR (намаляване на вибрациите) поддържа филмите стабилни и намалява размазването.
 
Дистанционно управление чрез Wi-Fi
вградената Wi-Fi функция ви дава възможност да използвате смарт устройството² си като дистанционно управление и да прехвърляте автоматично изображенията към него за лесно споделяне по имейл или в социалните мрежи.
 
Автоматичен HDR режим
чрез комбиниране на две снимки, направени при различни експозиции, по време на едно освобождаване на затвора, фотоапаратът създава единично изображение с голям динамичен диапазон и богата градация на цветовете.
 
Система „Интелигентен портрет“
„Таймерът за усмивка“ прави снимка, когато обектът се усмихва, „Гаранцията срещу мигане“ ви предупреждава, ако някой си е затворил очите, а „Намаляването на ефекта „червени очи““ коригира изкуствения цвят на очите, предизвикан от светкавицата – за хората и за домашните любимци.
 
Разширено „Ретуширане за чаровен ефект“
редактирането на портретите е лесно, така че всеки може да изглежда възможно най-добре. Можете да омекотявате тоновете на кожата, да „избелвате“ зъбите и очите, да „зачервявате“ бузите и дори да добавяте грим, като червило, грим за мигли и сенки за очи.
 
Лесна панорама 360°/180°
осигурете на разкошната сцена специалното отношение, което заслужава, като наклоните вертикално или завъртите хоризонтално фотоапарата, за да създадете динамични панорами.
 
Меню за ретуширане
бъдете креативни с гамата от специални ефекти, за да усилите въздействието на изображенията, след заснемане. Изпробвайте „Портрет с омекотяване“, за да размажете фона и обектът да изпъкне, или „Супер живо“, за да увеличите наситеността на цветовете и да направите контраста по-рязък.
 
Високоскоростно непрекъснато снимане
улавяйте бързото действие или моментните изражения на лицата чрез непрекъснато снимане – до 5 снимки с високата скорост от 7,5 кадъра/сек.
 
Режим с предварително АФ
ранното откриване на обекта означава, че винаги сте готови да снимате ясни изображения. Предварителното АФ се задейства веднага, за да съкрати времето за автоматично фокусиране и да ви осигури отчетливи резултати дори при пълно увеличаване или при слаба светлина.
 
18 сценични режима
настройките на фотоапарата се оптимизират автоматично за често използваните стилове, ефекти и места при фотографиране. Лесно е да изберете режим, който отговаря на ситуацията на снимане, за да получавате лесно великолепни резултати.
 
АФ с намиране на целта
фотоапаратът бързо се заключва върху основния обект и автоматично осигурява бързо и точно фокусиране, така че да получавате ясни снимки веднага.
 
Високоскоростно зареждане през USB
винаги ще бъдете готови да снимате с бързото зареждане през USB, което поддържа батерията на фотоапарата напълно заредена, бързо и лесно.
 
EXPEED C2
високата скорост на работа, високата чувствителност на характеристиките и оптималното качество на изображението идват като стандартни характеристики с бързата и мощна система за обработка на изображенията на Nikon.
 
Nikon Image Space
всички потребители на Nikon могат да използват 20 ГБ пространство за безплатно онлайн съхранение в облак чрез нашия специализиран сайт за съхранение и споделяне на изображения Nikon Image Space. 

Спецификация

Характеристики
HDMI изход Да
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n
Ефективна матрица 16.0MPx
Макс.резолюзия 4608 x 3456
Сензор за изображения 1/2,3-инчов, тип CMOS; общ брой пиксели приблиз. 16,76 милиона
Батерии Li-ion
Дисплей 7,5-сантиметров (3-инчов) OLED дисплей с голям ъгъл на виждане, приблизително 921 000 точки, противоотразяващо покритие и 5-степенно регулиране на яркостта
Фокусно разстояние 4,5-135 мм (зрителен ъгъл, еквивалентен на този при обектив 25-750 мм при формат 35 мм [135])
Цифрово увеличение До 4 пъти (зрителен ъгъл, приблизително еквивалентен на този при обектив 3000 мм при формат 35 мм [135])
f/-число f/3,7-6,4
Оптично увеличение 30x
Светкавица Да
Видео клипове Да
Конструкция на обектива 13 елемента в 11 групи (3 ED елемента на обектива)
Запис на звук Да
Намаляване на вибрациите Комбинация от преместване на оптичен елемент и електронно намаляване на вибрациите (VR)
Памет 329MB
GPS Да
Намаляване на размазването от движение Засичане на движение (неподвижни изображения)
Автоматично фокусиране АФ с детекция на контраст
ISO Auto, 125-1600. ISO 3200, 6400 (налична при използване на режим P, S, A или M)
Затвор Механичен и CMOS електронен затвор
Поддържани езици Английски, арабски, бенгалски, български, виетнамски, гръцки, датски, индонезийски, испански, италиански, китайски (опростен и традиционен), корейски, марати, немски, нидерландски, норвежки, персийски, полски, португалски (европейски и бразилски), румънски, руски, сръбски, тайски, тамилски, телугу, турски, украински, унгарски, фински, френски, хинди, чешки, шведски, японски
Интерфейс USB
Max.Резолюция на клипа Full HD 1920 x 1080 - 30 кадъра/сек.
Скорост на затвора 1/2000-1 сек 1/2000-8 сек (когато ISO чувствителността е фиксирана на 125 или 200 в режим S, A *или M) 1/4000 сек (максимална скорост по време на високоскоростно непрекъснато снимане). * Когато за стойност на диафрагмата е зададено f/5,6 - f/8 в широкоъгълната позиция
Слот за карта памет SD/SDHC/SDXC
Гаранция 2 години

Мнения (2)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: