588,00 лв.

Без ДДС: 490,00 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
Безплатна
Код на продукта:
XZ-2-white
Марка:
Olympus

Още няма оценка
Напишете отзив

Описание

Новият Stylus флагман XZ-2 е разработен за създаване на изображения със забележително за компактен апарат качество, особено при ниска осветеност. Освен че е снабден с нова iHS технология и същият TruePic VI процесор, използван при разработката на безогледалния топ модел OM-D, той е с висока светлочувствителност, CMOS сензор със задна подсветка, който вярно предава преминалата през i-ZUIKO DIGITAL обектива светлина за възпроизвеждане на реалистични и богати цветове с кристална яснота по целия кадър. За радост на любителите на нощната фотография и благодарение на голямата си светлосила, този обектив осигурява невероятно количество светлина при максимална бленда 1:1.8, когато имате нужда от нея. Можем да добавим и артистичния дефокус на задния план и боке ефекта, който се получава при портрети и макро снимки. Благодарение на хибридното управление от гривната на обектива винаги имате пълен контрол и удобен достъп до най-важните функции на фотоапарата. Може да преминавате от зумиране и прецизно фокусиране в аналогов режим до ултрабърз автофокус и креативни арт филтри в цифров режим само с едно завъртане на гривната на обектива. Не бива да забравяме и сензорният дисплей, който позволява фокусиране и снимане с едно докосване само за части от секундата. Освен това, LCD дисплеят е подвижен, което осигурява незаменимо удобство при снимане от висок или нисък ракурс, дори и в най-сложните снимачни ситуации, а ако сте запалени по подводната фотография, имате възможност да се снабдите и с допълнителен подводен бокс, който да ползвате до 40m под вода.
 
 
За перфектни резултати.
iHS технология за по-качествени снимки.
Не е изненадващо, че XZ-2 прави такива забележителни снимки: с TruePic VI процесор, както при флагмана OM-D, висока светлочувствителност и 12 MP CMOS сензор със задна подсветка, които максимално оползотворяват работата на отличния обектив.
 
Ясна перспектива за вашите снимки
Правете страхотни кадри, дори при оскъдно осветление.
Изключително широката бленда на обектива i.ZUIKO DIGITAL 28-112mm 1:1.8-2.5 (35mm еквив.) позволява навлизането на максимално количество светлина. Ще забележите предимствата, които дава това при ниска осветеност, тъй като снимките ще се получават резки и ясни, дори без да се използва статив или светкавица. Ще имате също и приятен дефокус на задния план, подобно на SLR фотоапарат.
 
Всички най-необходими функции с едно завъртане.
Хибридната гривна на обектива осигурява моментален достъп до най-необходимите ви настройки.
За перфектно зумиране или прецизен ръчен фокус в аналогов режим, настройка на блендата, скоростта на затвора или други функции в цифров режим - всичко става с едно завъртане на гривната на обектива. Освен това може да програмирате Fn бутоните, така че да управляват най-често използваните функции.
 
Просто докоснете, за да фокусирате и снимате
Фокусирайте и снимайте за част от секундата - само с върха на пръста си.
XZ-2 съчетава една от най-бързите системи за автофокус с бърз сензорен дисплей, като по този начин въвежда изцяло нов стил на снимане. Фокусирате и снимате за части от секундата, само с върха на пръста си. Вече може с лекота да запечатате всеки специален момент!
 
Уловете момента - от висок или нисък ракурс
Наклонете дисплея, за да получите реалистични снимки от всеки ъгъл.
С 3 инча и VGA резолюция за кристално ясна видимост, дисплеят може и да се наклонява, така че с лекота да снимате дори и от най-трудните ъгли и необичайни ракурси.

Спецификация

Характеристики
Ефективна матрица 12 MPx
Сензор CМОS 12.0 MP 1/1.7
Фокус Ръчен
Дисплей Въртящ/тъч 3.0" 920 000 т
Макс.Резолюция на клипа Full HD
Обектив Висок клас със супер светлосила - F 1.8 и ъглов обхват 28-112mm
Меню Български
Процесор TruePic VI
Видео клипове Да
Запис на звук Да
Видео изход HDMI
ISO Auto, 100 - 6400
Слот за карта памет SD/SDHC
Гаранция 2 години

Мнения (0)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи