Монитор BenQ GW2265M, 21.5 Wide

209,00 лв.

Без ДДС: 174,17 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
от 7,00 лв.
Код на продукта:
9H.LASLA.DPE
Марка:
BenQ

Описание

Удоволствие за вашия ежедневен живот в къщи и на работното място

Създаден да ви носи максимално лично визуално забавление, GW2265M на BenQ е определено единствен по рода си! Отличаващ се с високоговорители, свръх висок естествен контраст 3 000:1, динамично съотношение на контраст 20 млн:1 и работни показатели на верен 8-битов панел с дълбоки черни зони и минимално изтичане на светлина, този светодиоден панел с вертикално подравняване освежава вашия поглед с наистина фантастични цветове и детайли.

Брилянтно качество на изображението
Светодиодната технология с вертикално подравняване води начело

 

След пускането на първия в света светодиоден монитор с вертикално подравняване, BenQ – водещата световна марка за светодиодни монитори – сега поема водеща роля при въвеждането на светодиодните монитори с вертикално подравняване в нашия дом и офис, като предлага: Серия GW! Създадена с мечтаната комбинация от светодиоден панел и панел с вертикално подравняване, серията GW е предназначена да ви носи изцяло ново визуално преживяване и удоволствие с наистина автентични цветове, по-дълбоко черно, по-висок контраст и по-отчетливи изображения.

Неразделна част от вашия дом и декор на работното място

Серията GW60 се съчетава идеално с всеки интериор, добавяйки нотка на сдържана елегантност към вашето жизнено пространство със силно блестящата си рамка и стойка, опростени посредством закръглена шийка, която създава зашеметяваща визуална плавност. Красива от всеки ъгъл, задната страна на GW2265M  е от въглеродни влакна с шарка, която да пресъздава мощното задвижване на състезателна кола и стимулира целия му вид. Включваща дисплей с 16 мм тънка рамка, серията GW60 създава изтънчен външен вид, докато същевременно поддържа нещата приятни и компактни. Ще намерите употребата на конфигурацията с множество панели за домашно забавление или гледане в офиса много по-лесна и с по-малко разсейване от рамката на монитора.

 

VA LED Leads the Way

 

Patterned Back

 

Slim Bezel

 
 


Подсветка без трептене за визуално удоволствие
 

GW2265M е надграден да елиминира трептенето при всички нива на яркост. . Изпробвайте монитора на компютъра си за трепкане:

 

Поставете вентилатор пред екрана на монитора, за да проверите през въртящите се перки на вентилатора за трепкане

Видимо трепкане

 
Използвайте фотоапарата си да направите снимка на екрана на монитора, за да проверите за трепкане

Видимо трепкане

Режим на четене за оптимизирано преживяване от четенето

За по-удобно преживяване от четенето BenQ коригира разделителната способност, цветовата температура, яркостта и съотношението на контраст на монитора и остротата, за да създаде изцяло новия режим за четене, който симулира външния вид на печат върху хартия, за да намали дискомфорта на очите, който обикновено се причинява от продължително и съсредоточено използване на очите, насочени към мониторите на компютрите.

 
Пълна консумация на енергия
Сърфиране в Интернет с икономичния режим
Преглеждане на документи с икономичния режим
Изпращане на имейли с икономичния режим
Игри с икономичния режим

Подобрен икономичен режим за по-висока енергийна ефективност

Подобреният икономичен режим регулира интелигентно нивото на фоновата яркост, за да гарантира, че ще ви се предоставя най-висока енергийна ефективност. Този интелигентен режим намалява с най-малко 37 % консумацията на енергия, потребявана при гледане на документи, сърфиране в Интернет и работа с електронна поща и до 44 % от енергията, потребявана при игри.

Свръх високо естествено съотношение на контраст 3000:1 за по-добри дълбочина и дефиниране на изображението

GW2265M  се доставя със свръх високо естествено съотношение на контраст 3000:1 и динамично съотношение на контраст 20 млн:1, за да добавя дълбочина и дефиниране на подробностите в затъмнените и сложни картини с движение, така че всичко което виждате - от най-яркото бяло до най-тъмното черно - се възпроизвежда идеално, за да предоставя най-ясните и най-плавни характеристики на картината по време на филми и видео игри.

 

BenQ LED Monitors

 

Conventional LCD Monitors

 

Подобряване на вашето аудио визуално удоволствие с високоговорители

Независимо дали слушате музика, или гледате любимия си филм, просто включете високоговорителите, за да изпитате аудио визуалното забавление

Full HD 1080p 16:9 визуално съвършенство

GW2265M  на BenQ  поддържа Full HD 1080p с аспектно съотношение 16:9, като позволява на най-фините детайли да се открояват с по-богати, по-реалистични цветове, което прави изживяването от гледането още по-увлекателно.

 

Conventional

 

Full HD

 

Превъзходно време за реакция

Насладете се на високо динамично видео без засенчвания или други артефакти с време за реакция на сиво към сивото 6 GTG  мсек.

 

Others

 

BenQ

 

Визуално решение Senseye® 3 на вашите ежедневни потребности

Опитайте най-верните цветове на света с технологията Senseye® Human Vision на BenQ. С помощта на нейните шест собствени техники за калибриране, Senseye® 3 предоставя само най-доброто качество на гледане във всеки от нейните шест предварително настроени режима – Standard (Стандартен), Movie (Филми), Game (Игри), Photo (Фото), sRGB, Reading (Четене) и Eco (Икономичен) - икономичен режим, специално проектиран, за да пести енергия и пари.

Съвместим с Win 8

GW2265M е преминал сертификацията на Windows 8 и е напълно съвместим с цветната система на Windows 8. Свържете GW2265M  към вашия компютър и Windows 8 ще го припознае веднага, като направи настройката и свързването лесно.

 

ACTS етикет

 

ecoFACTS може да ви каже колко екологично чисти са продуктите на BenQ!

Разработвайки екологично чисти продукти, BenQ не просто иска да се съобрази пасивно с екологичните разпоредби , но и активно да разработва екологично чисти продукти!

ecoFACTS декларира най-големите усилия на BenQ за подмяна на опасни вещества, подбор на материали, дизайн на опаковката, енергоспестяващ дизайн и други аспекти на продуктите.

Mercury-free LED-backlit display

Eco-friendly ink printing in packaging box

BFR/PVC-free casing plastics

Energy Star Qualified

GW2265M  отговаря на изискванията на програма ENERGY STAR® за компютърни монитори, версия 6.0. Сега можете да се радвате на икономия на енергия и пари, както и да пазите Земята да изглежда добре!

 

 

Спецификация

Технически характеристики на монитора
Размер 21.5"(54.61cm)
Матрица TN
Подсветка LED
Разделителна способност 1600x900
Съотношение 16:9
Яркост 250cd/m2
Статичен контраст 3000:1
Динамичен контраст 2000000:1
Цветове 16.7млн.
Ъгъл на видимост (Х/В) 178° / 178°
Време за реакция 6ms
Интерфейси 1xD-Sub (VGA) 1xDVI-D
Цвят Черен
Размери и тегло
Размери (ШхДХВ) 51.02 x 39.70 x 18.57 см
Тегло 3.50 kg
Гаранция
Гаранция 3 години

Мнения (1)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: