Apple iPad Air Wi-Fi + Cellular 32GB

1 356,94 лв.

Без ДДС: 1 130,78 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
Безплатна
Код на продукта:
MD792HC/A
Марка:
Apple

Възможни варианти

Описание

iPad Air

Мощна лекота

Новият iPad Air е невероятно тънък и лек. И въпреки това е много мощен и способен. С А7 чип, усъвършенствана безжична връзка и чудесни приложения за продуктивност и творчество — всички идеално интегрирани с iOS 7 — iPad Air ти позволява да правиш много повече, отколкото някога ти е хрумвало. На повече места, отколкото някога си мечтал.

Изцяло нов дизайн. По-малко маса,  повече мускули.

iPad Air е невероятно тънък, но изключително издръжлив благодарение на алуминиевия си unibody корпус. Олекна с почти четвърт от обема на предното поколение iPad. Незачитано от гравитацията, теглото му е по-малко от половин килограм. Но ако с нещо iPad Air е наистина забележителен, това е фактът, че хем е мощен, хем побира толкова възможности в елегантния си корпус. Така с него правиш още повече неща, а носиш много по-малко.

Retina дисплей. Много за гледане. Не много за носене.

В iPad винаги става дума дисплея. А в iPad Air това важи с още повече сила. Защото намалихме едновременно ширината на устройството и рамката на дисплея. Но размерът на удивителния Retina дисплей е абсолютно същият. Така съдържанието пълни погледа ти по-добре отвсякога. С резолюция 2048х1536 и над 3,1 милиона пиксела снимките и клиповете се открояват с детайл, а текстът е изключително четлив. Пикселите са незабележими. Така виждаш онова, което искаш да видиш.

Невероятна производителност. Олекнал във всичко, освен в мощност.

Новият А7 чип, разработен от Apple, въвежда 64-битовата десктоп архитектура в iPad. С други думи, имаш до два пъти повече процесорна скорост и графична производителност за всичко, което правиш. Батерията запазва своите до 10 часа живот, за да можеш да учиш, играеш, строиш и създаваш всичко, което си поискаш.

A7 чип

С A7 чипа iPad достига нови висоти на мощност и скорост. Благодарение на А7 чипа приложенията работят по-бързо. Игрите реагират по-добре. Не просто ти се струва, че всичко, което правиш с iPad Air, е по-бързо — то е по-бързо. Всъщност, до два пъти по-бързо. А това е само началото. Поддържа и OpenGL ES версия 3.0, което позволява детайлни графики и визуални ефекти, доскоро възможни само в десктоп компютри и игрови конзоли. А7 чипът е с 64-битова архитектура и отваря вратата за още по-взискателни и мощни приложения. А това означава, че с iPad Air придобиваш още повече възможности.

M7 копроцесор

iPad Air е създаден за движение. Затова има смисъл и от М7 копроцесора. Той измерва движението от твоя iPad Air, като взима данни от акселерометъра, жироскопа и компаса. Така че приложенията ти предоставят още по-добро преживяване, според движението на твоя iPad Air. Тази задача нормално би се паднала на А7 чипа. Но за нея по-ефикасен е М7, а така се пести енергия.

Същият дълъг живот на батерията

iPad Air е мощен, но не и лаком за енергия. Независимо, че е с 20 процента по-тънък и до два пъти по-бърз спрямо предното поколение iPad, с него имаш същите невероятни 10 часа живот на батерията.1 Това е така, защото А7 чипът е не само по-мощен, но и по-ефективен. Така че, без значение накъде ще тръгнеш с iPad Air, ще имаш достатъчно батерия, да стигнеш още по-далеч.

Усъвършенствана безжична връзка. Свързвай се по-добре, където и да си.

Новото ти любимо приложение, книга или филм. Следващото ти FaceTime повикване или iMessage. Със свръхбърза безжична връзка стигаш до нещата, които обичаш, директно от своя iPad Air. Така че, си синхронизиран и си в час, повече отвсякога.

Свръхбърза WiFi връзка

С две антени и технологията MIMO (multiple-input multiple-output) iPad Air ти дава до два пъти повече Wi‑Fi производителност. Двойният диапазон (2,4GHz и 5GHz) 802.11n Wi‑Fi и MIMO вдигат даунлоуд скоростите до 300 Mbps — двойно повече от скоростта на обмен на данните на предното поколение iPad. Затова, когато искаш да свалиш филм, да шернеш снимки или документи с AirDrop, или просто искаш да сърфираш в интернет, връзката е дори още по-бърза.

Повече диапазони

iPad Air с Wi‑Fi + Cellular ти позволява да се свържеш с интернет, дори когато до теб не стига Wi‑Fi сигнал. iPad Air поддържа още повече диапазони, за да се свързваш към повече мрежи за мобилни данни по света.2 Сега си онлайн при наистина бързи скорости — понякога по-бързи и от широколентовите връзки — на повече места. А плановете са гъвкави, така че не е нужно да подписваш договор.

С включени чудесни приложения. Готов и за работа. И за игра.

iPad Air е перфектният спътник за ежедневието. Защото върви с приложения, които ти помагат в любимите ти ежедневни ангажименти, като да си проверяваш мейлите или да си поприказваш с приятели във FaceTime. На всичкото отгоре iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers и Keynote са безплатни с iPad Air.3 Така можеш да напишеш новия хитов роман, да създадеш красива презентация и да композираш музика за домашния си филм — все на iPad Air. Тези приложения до едно са оптимизирани за 64-битова архитектура. Затова работят гладко и енергично и правят iPad Air — и самия теб — по-способен отвсякога. От мига, в който го включиш.

App Store. Чакат те над 475 000 приключения.

Планирай пътешествие. Изучавай миграцията на китовете. Начертай проект за сграда. Или смачкай зомбитата. За всичко, което правиш, има iPad приложение. A в App Store постоянно се появяват нови. Много по-лесно е да ползваш и обикнеш iPad приложенията, защото те не са просто разтегнати телефонни приложения. Усеща се, че са направени за iPad — защото са направени за iPad. Възползват се от всеки пиксел на Retina дисплея и получават нужното от технологии като жироскопа, акселерометъра и компаса. А с невероятния потенциал на 64-битовата архитектура това е само началото на нещата, които ще можеш да правиш (и опознаваш, и учиш и чертаеш, и унищожаваш) с iPad Air.

StockTouch

Това приложение ще промени разбирането ти за фондовата борса. Докато гледаш как пазарът се развива, можеш да откриваш информация за фирми и сектори, както и да научаваш исторически факти.

FaceTime и iSight камери. Няколко нови причини да кажеш ″Зелеее″.

FaceTime HD камера

Понякога е добре да добавиш физиономия към разговора. Благодарение на FaceTime в iPad Air разговорите изглеждат още по-добре. Започни видеоразговор през Wi‑Fi или клетъчна връзка и виж (или покажи) на красивия дисплей всяко изражение.4 FaceTime HD камерата е със сензор със задно осветяване от следващо поколение — с по-големи пиксели. Той огрява всичките ти FaceTime чатове, автопортрети и групови Photo Booth снимки, дори при слабо осветление.

5MP iSight камера

Мислим за това какво е нужно, за да стане една снимка красива. Така не се налага да го мислиш ти. Разработихме 5-мегапикселовата iSight камера в iPad Air така, че да ти помога да заснемеш всички житейски моменти — на момента. Използвай Retina дисплея като визьор, за да нагласиш перфектния кадър. Можеш и бързо да превключваш между снимки и 1080p HD видеозапис. Всеки път, когато снимаш, сигналният процесор в А7 чипа си сътрудничи с камерата и прави стотици настройки, за да извади страхотна снимка или видео — автоматично. Не е нужно да мислиш за нищо друго освен за това, с кого да споделиш мига.

Двойни микрофони

iPad Air чува всяка твоя стъпка. Така е, защото има два микрофона. Те не само улавят повече звук — те работят заедно, за да хванат по-добър звук, като потискат аудиото от източника, върху който не си фокусиран. Така аудиото на FaceTime разговорите е подобрено, тъй като в него влиза по-малко фонов шум. Звукът на видеозаписите е по-чист.

iPad Air и iOS 7. Заедно са една чудесна двойка.

Тъй като iOS 7 е предназначена за iPad Air, всичко не само изглежда отлично, а и работи отлично. iOS 7 въвежда и чудесни нови функции като интелигентен мултитаскинг, AirDrop и Control Centre, които правят ежедневните ти задачи още по-лесни, по-бързи и по-приятни. Тя е всичко, което обичаш в iOS. Създадена да я обикнеш още по-лесно.

iCloud. Всичко, което ти е нужно. Където ти потрябва.

С iCloud цялото съдържание е синхронизирано на всичките ти устройства — автоматично. Услугата е перфектно интегрирана в устройствата ти, така че можеш да започнеш документ в Pages на своя Mac, а да го доизпипаш на iPad Air. Снимките, които правиш с iPhone, незабавно се показват в iPad Air благодарение на iCloud Photo Sharing. Започни да гледаш филм на iPad Air в рейса и продължи от същото място, когато се прибереш — на Apple TV.

AirPlay, AirPrint и AirDrop. Невероятна атмосфера за шеър. От твоя iPad Аir.

Стриймвай през AirPlay

Мини от малкия на големия екран с AirPlay. През Apple TV можеш безжично да стриймваш филми от iTunes и всички чудесни неща, които имаш в iPad Air на HD телевизора си. Включи AirPlay Mirroring и покажи снимките от ваканцията си, разбивай нашественици с приятелите си или изнеси презентация пред класа си. Дори можеш да бъдеш DJ и да стриймваш плейлисти от своя iPad Air към съвместими с AirPlay високоговорители през Wi‑Fi.

Принтирай през AirPrint

Можеш да печаташ направо от iPad Air — през Wi‑Fi на всеки принтер с AirPrint. Не свързваш кабели и не сваляш драйвъри. Просто докосваш иконата Print в съвместими с AirPrint приложения като Mail, Safari, Pages, Keynote, Numbers, iBooks и iPhoto и каквото е на екрана на iPad Air става принт страница.

Шервай през AirDrop

AirDrop е лесен начин да шерваш съдържание на своя iPad Air. Можеш бързо да изпратиш снимки, видео, контакти и други неща на всеки iOS7 потребител наблизо. Без да правиш настройки, или да пазиш мейл адреси и телефонни номера. Просто докосни бутона Share, виж кой се показва на дисплея и избери на кого да изпратиш. Ако някой ти изпрати нещо през AirDrop, просто кликни Accept, когато на твоя iPad Air се покаже известие. AirDrop автоматично създава защитена връзка през Bluetooth и Wi‑Fi и незабавно предоставя съдържанието.

Спецификация

Технически характеристики на лаптопа
Процесор Apple A7 1.3 GHz Dual-core, A7 chip 64-bit
Оперативна памет 1024MB
Видео карта PowerVR G6430
Дисплей IPS , kапацитивен Multi-Touch 9.7" (24.64 cm) 2048x1536 , Ретина дисплей , Устойчиво на пръстови отпечатъци покритие
Флаш памет 32GB
Безжична връзка Wi-Fi (802.11a/b/g/n); dual channel (2.4GHz and 5GHz) and MIMO

Bluetooth 4.0

UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz), CDMA EV-DO Rev. A and Rev. B (800, 1900 MHz), LTE, Nano-SIM card tray

Камера Предна камера 1.2 MP 720p HD

Основна камера: 5MP HD iSight с автофокус и видеостабилизатор

Сензори

три-посочен жироскоп

акселерометър

сензор за околна светлна

Интерфейси (Портове и Слотове) 3.5 мм аудио жак
Цвят Сив
Операционна система iOS 7
Размери и тегло
Размери (ШхДХВ) 169.5 x 240 x 7.5 mm
Тегло 0.478 kg
Гаранция
Гаранция 1 година

Мнения (1)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: