Apple iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 128GB

1 563,58 лв.

Без ДДС: 1 302,98 лв.

Наличност:
Изчерпан
Доставка:
Безплатна
Код на продукта:
ME840HC/A
Марка:
Apple

Описание

iPad mini с Retina дисплей

Едно малко чудо

Както и да го погледнеш, iPad mini е просто невероятен. И удивителният Retina дисплей е само началото. С нов A7 чип, усъвършенстван WiFi и мощни приложения — всичко това идеално интегрирано с iOS 7 — iPad mini с Retina дисплей помага да правиш повече неща, отколкото някога си мечтал. Функция по функция той е напълно идентичен с iPad Air. С изключение на мини размера си, благодарение на който е суперпреносим — побира се в една ръка.

7,9-инчов Retina дисплей. Същият размер. 4 пъти повече пиксели.

iPad mini вече стои още по-красиво в ръката ти. Retina дисплеят е с над 3,1 милиона пиксела — милион повече от HDTV. Това е 2048 на 1536 пиксела резолюция, четири пъти по-голяма от предишното поколение iPad mini. Всъщност, пикселите са толкова близо един до друг, че очите не могат да ги различат. Благодарение на това снимките и клиповете са невероятно детайлни, а текстът е изключително четлив. Защото най-добрите пиксели са тези, които не можеш да видиш.

Тънък и лек дизайн. Побрахме много и пак го побрахме в ръката ти.

В iPad mini вместихме множество страхотни нови функции. Той е с удивителен Retina дисплей, невероятно мощен чип A7, усъвършенстван WiFi и др. И въпреки това е тънък и лек — мини. Eдва 7,5 мм и тежи една трета от килограма. Така правиш повече неща от преди, а в ръката си държиш по-малко.

Невероятна производителност. Мини размер, мега мощ.

Новият A7 чип на iPad, създаден от Apple, осигурява 64-битова архитектура от десктоп клас. Това означава до 4 пъти по-висока процесорна скорост и до 8 пъти по-добра графична производителност, с каквото и да се захванеш. Все още разполагаш с до 10 часа живот на батерията, за да учиш, играеш, проектираш и създаваш всичко, което поискаш.

A7 чип.

С A7 чипа iPad достига нови висоти на мощност и скорост. Благодарение на него приложенията работят по-бързо. Игрите реагират по-добре. Изобщо всичко, което правиш с iPad mini, изглежда по-бързо, защото наистина е по-бързо. По-точно, до четири пъти по-бързо. И това е само началото. Освен това поддържа OpenGL ES версия 3.0 за детайлни графики и визуални ефекти, някога възможни единствено в десктоп компютри и игрови конзоли. А7 чипът предлага и 64-битова архитектура, която отваря възможност за още по-взискателни и мощни приложения. Това означава, че с iPad mini можеш да правиш повече неща.

M7 копроцесор

iPad mini е създаден да се движи. Точно затова M7 копроцесорът е толкова необходим. Той измерва движението от твоя iPad mini, като черпи данни от акселерометъра, жироскопа и компаса. Така приложенията ти работят по-добре в зависимост от движението на iPad mini. Обичайно тази задача би се паднала на А7 чипа. За нея обаче, M7 е по-ефективен, което пести енергия.

Същият дълъг живот на батерията.

iPad mini е мощен, но не и лаком за енергия. Въпреки че е до четири пъти по-бърз от предното поколение iPad mini, той все така осигурява невероятните 10 часа живот на батерията.1 Това се дължи на А7 чипа, който е не само по-мощен, но и по-ефективен. Така че накъдетo и да тръгнеш с iPad mini, батерията ще ти помогне да стигнеш по-далеч.

Усъвършенствана безжична връзка. Свързвай се по-добре, където и да си.

Новото ти любимо приложение, книга или филм. Следващото ти FaceTime повикване или iMessage съобщение. Свръхбързата безжична връзка ти дава достъп до нещата, които обичаш, директно от iPad mini. Затова сега си синхронизиран и в час —  повече отвсякога.

Свръхбърз WiFi връзка

С две антени и технологията MIMO (multiple-input multiple-output) iPad mini ти дава до два пъти по-добра Wi‑Fi производителност. С двулентова (2,4 GHz и 5 GHz) 802.11n Wi‑Fi връзка и MIMO, скоростта на даунлоуд може да стигне до 300 Mbps — двойно повече от скоростта на предното поколение iPad mini. Ето защо, когато искаш да свалиш филм, да шернеш снимки или документи с AirDrop, или просто да сърфираш в нета, връзката е по-бърза от преди.

Повече диапазони.

iPad mini с Wi‑Fi + Cellular ще те свърже с интернет, дори когато си далеч от Wi‑Fi сигнал. iPad mini поддържа още повече диапазони за връзка, към още повече клетъчни мрежи по целия свят.2 Вече можеш да се свързваш с истински висока скорост — понякога по-бързо и от широколентова връзка — и на повече места. А планове са гъвкави, така че не е необходимо да подписваш договор.

С включени чудесни приложения. Готов веднага за работа. И за игра.

iPad mini е идеалния партньор в ежедневието, защото идва с приложения, които ти помагат да вършиш любимите си дейности, като да провериш мейла си, или да поговориш с майка си във FaceTime. А iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers и Keynote са вече безплатни с iPad mini.3 За да можеш да напишеш следващия хитов роман, да направиш красива презентация и да композираш мелодия за домашния си филм — от iPad mini. Всички тези приложения са оптимизирани за 64-битова архитектура. Така те работят гладко и безпроблемно и правят iPad mini — и самия теб — по-способни отвсякога. От мига, в който го включиш.

App Store. Чакат те над 475 000 приключения.

Планирай пътешествие. Изследвай миграцията на китовете. Проектирай сграда. Или размажи зомбитата. За всичко, което правиш има iPad приложение. И в App Store постоянно се появяват нови. Много по-лесно е да ползваш и обикнеш iPad приложенията, защото те не са просто мащабирани от iPhone. Изглеждат създадени специално за iPad — защото са създадени за iPad. Те ползват всеки пиксел на Retina дисплея и технологии като жироскопа, акселерометъра и компаса. А с неограничения потенциал на 64-битовата архитектура това е само началото на всичко, което ще можеш да правиш (и изследваш, учиш, рисуваш и побеждаваш) с iPad mini.

FaceTime и iSight kамери. Hяколко нови причини да кажеш ‟Зелеее”.

FaceTime HD камера

Понякога е хубаво да добавиш лице към разговора. FaceTime видеоразговорите в iPad mini никога не са изглеждали по-добре. Проведи видеоразговор през Wi‑Fi или клетъчна връзка и виж (или покажи) всяко изражение на красивия дисплей.4 А сега FaceTime HD камерата е със сензор за задно осветяване от следващо поколение — с по-големи пиксели. Той огрява всички FaceTime разговори, автопортрети и снимки във Photo Booth, дори при слабо осветление.

5MP iSight камера

Мислим какво прави една снимка перфектна, за да не се налага да го правиш ти. 5-мегапикселовата iSight камера в iPad mini е създадена моментално да улавя всички мигове от живота ти. Използвай Retina дисплея като визьор, за да постигнеш идеалния кадър с лекота. Можеш бързо да превключваш между снимки и 1080p HD видеозапис — с плъзване. Всеки път когато снимаш, имидж-процесорът в А7 чипа работи с камерата, изчислявайки стотици настройки. И прави чудесна снимка или видео — автоматично. Не е нужно да мислиш за нищо друго освен за това, с кого да споделиш мига.

Двойни микрофони

iPad mini чува всяка твоя стъпка. Така е, защото има два микрофона. Те не само улавят повече — те работят заедно, за да запишат по-добър звук, като потискат шума от страничните източници. Така че аудиото на FaceTime разговорите е по-добро, с по-малко фонов шум. А звукът на видеозаписите — по-чист.

iPad mini и iOS 7. Заедно са една чудесна двойка.

Тъй като iOS 7 е създадена за iPad mini, всичко не само изглежда отлично, а и работи отлично. iOS 7 въвежда и чудесни нови функции като интелигентен мултитаскинг, AirDrop и Control Centre, с които ежедневните ти задачи стават още по-лесни, по-бързи и приятни. Тя е всичко, което обичаш в iOS. Направена така, че да я обикнеш още по-лесно

iCloud. Всичко, което ти е нужно. Където ти потрябва.

С iCloud цялото ти съдържание е синхронизирано на всички твои устройства. Услугата е безупречно интегрирана с тях, така че можеш да започнеш документ в Pages на Mac-а си, а да го доизпипаш на iPad mini. Снимките, които правиш с iPhone незабавно се показват в iPad mini, благодарение на iCloud Photo Sharing. Почни да гледаш филм на iPad mini в рейса, а когато се прибереш, продължи от същото място на Apple TV.

Стриймвай с AirPlay

Мини от малкия на големия екран с AirPlay. Можеш да стриймваш безжично филми от iTunes и всички чудесни неща от iPad mini на своя HD телевизор — през Apple TV. Включи AirPlay Mirroring и покажи снимки от ваканцията си, унищожавай нашественици заедно с приятелите си или изнеси презентация пред класа. Дори можеш да бъдеш DJ, като стриймваш през WiFi плейлистите от своя iPad mini на съвместими с AirPlay колони.

Принтирай с AirPrint

Ако трябва да отпечаташ нещо, можеш да го направиш директно от своя iPad mini. Принтирай през Wi‑Fi от всеки принтер с възможност за AirPrint. Без кабели и даунлоуд на драйвъри. Просто докосни Print в съвместимите с AirPrint приложения като Mail, Safari, Pages, Keynote, Numbers, iBooks и iPhoto. И онова, което виждаш на своя iPad mini, се превръща в принт страница.

Споделяй с AirDrop

AirDrop е лесен начин да шерваш съдържание от своя iPad mini. Можеш бързо да изпратиш снимки, видео, контакти и много други до всеки iOS 7 потребител наблизо. Няма нужда от настройки, мейл адреси или телефонни номера. Просто докосни Share, виж кой ще се покаже на дисплея и избери получателя. Ако пък някой ти изпрати нещо през AirDrop, когато на твоя iPad mini се покаже известие, просто кликни Accept. AirDrop автоматично създава защитена връзка през Bluetooth и Wi‑Fi и изпраща съдържанието на момента.

Спецификация

Технически характеристики на лаптопа
Процесор Dual Core 1GHz Apple A5
Оперативна памет 1024MB
3G опция Да
Видео карта PowerVR G6430
Дисплей IPS , kапацитивен Multi-Touch7.9" (20.07 cm) 2048x1536

Устойчиво на пръстови отпечатъци покритие

Флаш памет 128 GB SSD
Безжична връзка Wi-Fi (802.11a/b/g/n); dual channel (2.4GHz and 5GHz) and MIMO

Bluetooth 4.0

UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz), CDMA EV-DO Rev. A and Rev. B (800, 1900 MHz), LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26), Nano-SIM card tray

Камера Предна камера 1.2 мегапиксела снимки, 720p HD

Основна камера: 5MP HD iSight с автофокус и видеостабилизатор

Сензори

Ambient Light Sensor (сензор за светлина)

Accelerometer (променящ ориентацията на дисплея)

Електронен компас

Жироскоп

Интерфейси (Портове и Слотове) 3.5 mm аудио изход
Цвят Сребрист
Операционна система iOS 7
Батерия 23.8 W литиево-полимерна батерия

До 10 часа сърфиране в интернет по Wi-Fi връзка

Размери и тегло
Размери (ШхДХВ) 134.7 x 200 x 7.5 mm
Тегло 0.331 kg
Гаранция
Гаранция 1 година

Мнения (2)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!

Лош            Добър


Продължи

Етикети: